Locations / Sites

Onze visie

De standpunten van Borealis over duurzaamheidsthema’s worden bepaald door sectorervaring en wetenschap

De innovatieve plasticoplossingen van Borealis maken een duurzamer leven mogelijk en zijn een manier om enkele van de grootste maatschappelijke uitdagingen van onze tijd aan te pakken. De oplossingen die wij aanbieden ter ondersteuning van groene-energie-infrastructuur, e-mobiliteit, levering van schoon water, de bescherming van voedsel en toepassingen in de gezondheidszorg vormen de basis voor een klimaatvriendelijke, ecologisch en sociaal duurzame samenleving van morgen. 

Tegelijkertijd is er in onze samenleving veel aandacht voor plastics. Geen enkele hulpbron mag worden verspild of ongepast weggegooid. Grondstoffen en productiepraktijken moeten worden geoptimaliseerd om het beste resultaat voor het klimaat en de samenleving te verzekeren. Circulair materiaalgebruik moet de lineaire manier van produceren, consumeren en afvoeren van producten vervangen.  

De standpunten van Borealis over maatschappelijk belangrijke thema’s in verband met ons productassortiment worden bepaald door de beste beschikbare kennis uit de wetenschappelijke gemeenschap en de sector. We geloven in het engagement van stakeholders en een open dialoog om de meest duurzame oplossingen te vinden. Daarom nodigen we onze stakeholders uit om onze visies over duurzaamheidsthema’s in verband met plastics te lezen.

Documenten om te downloaden
Combined Annual Report Borealis Group 2020 English, German