Locations / Sites
Terug naar het Nieuws

Activiteiten tijdens de COVID-19-pandemie, update 28 januari 2022

We blijven strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen nemen om de verspreiding van COVID-19 en zijn varianten te voorkomen en zo de bedrijfscontinuïteit te verzekeren

Sinds de uitbraak van de COVID-19-pandemie zijn we erin geslaagd om een veilige werkomgeving te garanderen voor onze werknemers. Dit vormt de basis om bedrijfscontinuïteit te garanderen en blijft onze topprioriteit in 2022.

De nieuwe omikronvariant confronteert ons allemaal met een nieuwe golf COVID-19-besmettingen. Als reactie hierop blijven we leren van onze ervaring tot nu toe en nemen we alle stappen die redelijkerwijs mogelijk zijn om de verspreiding van COVID-19 en zijn varianten te helpen stoppen. We zien de uitdagingen die deze nog besmettelijker variant met zich meebrengt en hebben onze inspanningen opgevoerd om onze werknemers en zakenpartners te beschermen terwijl we doorgaan met onze maatregelen om de bedrijfscontinuïteit te handhaven. We doen dit door de overheidsrichtlijnen van elk land en elke regio waarin we actief zijn te volgen en waar nodig te overtreffen. Werkscenario’s worden voortdurend op individuele basis herzien voor al onze locaties, inclusief regelmatige risicobeoordelingen door onze Location Leadership Teams en onze organisaties voor Health, Safety, Environment & Quality en Human Resources. Sinds januari van dit jaar hebben we ook de uitwisseling van beste praktijken tussen onze locaties verbeterd om nog beter van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen. Tegelijkertijd blijven we onze medewerkers actief stimuleren om zich te laten vaccineren tegen COVID-19.

Met deze acties ondersteunen we ook onze klanten en zakenpartners om de blootstelling van hun werknemers aan potentiële veiligheids- of gezondheidsrisico’s tot een minimum te beperken. Tegelijkertijd verwachten we dat onze partners voldoen aan de COVID-19-gerelateerde wettelijke vereisten en voorschriften die worden uitgevaardigd door overheden op nationaal en regionaal niveau.

In contact blijven

We danken je voor je begrip dat het om praktische redenen niet mogelijk is om individuele klantenonderzoeken te beantwoorden over welke veiligheidsmaatregelen we momenteel hebben voor al onze vestigingen.

We houden onze regionale websites up-to-date met de bestaande veiligheidsvoorschriften, aangezien zakenpartners die toegang moeten hebben tot onze locaties, deze maatregelen ook moeten naleven. Bedankt om deze informatie te controleren en vooraf contact op te nemen met je directe contactpersoon bij Borealis voordat je een van onze locaties betreedt.

Via onze vaste kanalen zullen we regelmatig updates en informatie blijven verstrekken. Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen met je directe contactpersoon bij Borealis of via deze contactformulieren.

Verwant Nieuw

Persbericht – 10/06/2022

Borealis overweegt een uitkoopbod uit te brengen op Rosier

Lees meer

Persbericht – 16/03/2022

Standpunt van Borealis over de oorlog in Oekraïne

Lees meer

Nieuws – 22/02/2022

Het Antwerp@C-project zet een belangrijke volgende stap naar een halvering van de CO2-voetafdruk

Lees meer

Nieuws – 23/11/2021

Productie tijdens de COVID-19 pandemie, update 19 november 2021

Lees meer

Persbericht – 03/11/2021

Certificeringssysteem voor zero pelletverlies getest in productielocaties van Borealis

Lees meer

Persbericht – 15/10/2021

Enkel koffie graag, geen afval. Borealis gaat met partners Goodless, Miko Pac en Miko Service het pilootproject met herbruikbare bekers nu permanent uitrollen

Lees meer

Persbericht – 07/10/2021

Dutch PPE Solutions verlaagt invloed op het klimaat bij productie van meltblown filter materiaal door het gebruik van Borealis Bornewables™

Lees meer

Persbericht – 30/09/2021

Versnelde elektrificatie met ‘Cracker of the Future’

Lees meer

Persbericht – 08/09/2021

Borealis ondertekent een stroomafname-overeenkomst voor windmolenpark met Axpo en blijft zo het aandeel van hernieuwbare energie dat in zijn Belgische activiteiten wordt gebruikt, aanzienlijk opdrijven

Lees meer