Locations / Sites
Terug naar het Nieuws

Productie tijdens de COVID-19 pandemie, update 19 november 2021

Wij blijven strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen toepassen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Dit is een update In verband met COVID-19. Lees hier onze vorige publicatie.

Het verzekeren van een veilige werkomgeving voor onze mensen is, en blijft, onze topprioriteit. Sinds het uitbreken van de COVID-19 pandemie zijn wij er met succes in geslaagd een veilige werkomgeving voor onze werknemers te waarborgen. Dat is een voorwaarde voor het garanderen van de bedrijfscontinuïteit.

Op basis van onze lessen blijven wij alle stappen nemen die mogelijk zijn om de verspreiding van COVID-19 te helpen stoppen en onze werknemers en zakenpartners te beschermen, terwijl wij doorgaan met onze maatregelen om de bedrijfscontinuïteit te handhaven. Wij doen dit door de respectieve overheidsrichtlijnen van elk land en elke regio waarin wij actief zijn, te volgen en waar nodig te overtreffen. Werkscenario's worden voor al onze locaties voortdurend op individuele basis opnieuw geëvalueerd, onder meer door regelmatige risicobeoordelingen door onze Location Leadership Teams, en onze Health, Safety & Environment en HR-organisatie. Tegelijkertijd moedigen wij onze medewerkers aan om zich te laten vaccineren tegen COVID-19.

Met deze acties ondersteunen wij ook onze klanten en zakenpartners om de blootstelling van hun werknemers aan potentiële veiligheids- of gezondheidsrisico's tot een minimum te beperken. Tegelijkertijd verwachten wij van onze partners dat zij zich houden aan COVID-19 gerelateerde wettelijke vereisten en voorschriften die door overheden op nationaal en regionaal niveau zijn uitgevaardigd.

Wij danken u voor het controleren van de voorschriften voordat u een van onze locaties betreedt.

Wij zullen regelmatig updates en informatie blijven verstrekken via onze gevestigde kanalen. In geval van vragen, aarzel niet om contact op te nemen met uw rechtstreekse contactpersoon bij Borealis, of via deze contactformulieren.

Verwant Nieuw

Persbericht – 10/06/2022

Borealis overweegt een uitkoopbod uit te brengen op Rosier

Lees meer

Persbericht – 16/03/2022

Standpunt van Borealis over de oorlog in Oekraïne

Lees meer

Nieuws – 22/02/2022

Het Antwerp@C-project zet een belangrijke volgende stap naar een halvering van de CO2-voetafdruk

Lees meer

Nieuws – 28/01/2022

Activiteiten tijdens de COVID-19-pandemie, update 28 januari 2022

Lees meer

Persbericht – 03/11/2021

Certificeringssysteem voor zero pelletverlies getest in productielocaties van Borealis

Lees meer

Persbericht – 15/10/2021

Enkel koffie graag, geen afval. Borealis gaat met partners Goodless, Miko Pac en Miko Service het pilootproject met herbruikbare bekers nu permanent uitrollen

Lees meer

Persbericht – 07/10/2021

Dutch PPE Solutions verlaagt invloed op het klimaat bij productie van meltblown filter materiaal door het gebruik van Borealis Bornewables™

Lees meer

Persbericht – 30/09/2021

Versnelde elektrificatie met ‘Cracker of the Future’

Lees meer

Persbericht – 08/09/2021

Borealis ondertekent een stroomafname-overeenkomst voor windmolenpark met Axpo en blijft zo het aandeel van hernieuwbare energie dat in zijn Belgische activiteiten wordt gebruikt, aanzienlijk opdrijven

Lees meer