Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Contract specialist M/V

  • Location: Belgium, Kallo
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 01/05/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

Borealis Kallo heeft binnen de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 een vacature voor een

Contracting Specialist (m/v)

We bieden jou de kans om deel uit te maken van dit mega project in de Waaslandhaven – locatie: Kallo/Zwijndrecht.

 

 

Redenen om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Wil jij ook mee deel uitmaken van één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte productie-installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen? Als contract specialist kom je terecht in een uitdagende en innovatieve werkomgeving met gepassioneerde collega’s. Je wordt opgeleid om je rol in de nieuwe organisatie op te nemen en met je expertise kan je nadien meewerken aan het opzetten en uitrollen van de gekozen onderhoudsstrategie voor de sites in Kallo en Zwijndrecht. Een uitdaging om je in vast te bijten!Een boost geven aan jouw loopbaan? Je krijgt hiervoor bij ons zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten!

Je functie

  • Als Contracting Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheer van de servicecontracten (maintenance core services, facility management, non-core services zoals stellingbouw, isolatiewerken, schilderwerken, piping, inspectie,…). Je draagt bij tot het mee ontwikkelen en implementeren van contracten en contract strategieën op groepsniveau en deelt beste praktijken en ervaringen met andere locaties.
  • Binnen de nieuwe productie-afdeling Dehy2 wordt je getraind in de opbouw en werking van de nieuwe installatie, werk je mee aan het uitrollen van de onderhouds-strategie door het opzetten van nieuwe of uitbreiden van bestaande service contracten. Je staat in voor het trainen en coachen van de Borealis stakeholders en de service partners om onze doelstellingen op vlak van Goal Zero en Cost Leadership te realiseren en te bestendigen. Je volgt de activiteiten in de plant nauw op.
  • Samen met alle stakeholders werk je mee aan het opstellen, voorbereiden en implementeren van contract strategieën voor het lokale services portfolio en de toegewezen groepscategorieën, in lijn met het lokale groepsbeleid en procedures.
  • Je zet de nodige tools en processen op voor dagelijks onderhoud en turnarounds (specificaties, kostmodel bv. unit rates) en verwerkt de contracten in SAP voor een correcte en transparante registratie en allocatie van kosten volgens de groepsrichtlijnen.
  • Je rapporteert periodiek en op een gestructureerde wijze de service activiteiten. Je volgt de performance van de contracten op d.m.v. goed gedefinieerde procesindicatoren.

Daarom kiezen wij voor jou

Overeenkomsten uitrollen met contractors, afspraken opzetten, zien dat deze nageleefd worden (KPI-matrix), kwaliteitsopvolging op de werkvloer, opmaken van tools en rapportages, … klinken jou als muziek in de oren. Administratief sta je sterk in je schoenen en lever je stipt de afgesproken rapportages af. Je gaat te werk op een methodische en probleemoplossende manier en ziet steeds het grotere geheel. Doorheen jouw werk is veiligheid prioritair! Je behaalde een bachelorsdiploma in een technische richting of in bedrijfsbeheer en hebt idealiter enkele jaren praktijkervaring kunnen opbouwen in een onderhouds- of projectomgeving in de (petro-)chemische sector. Ben je echter een gemotiveerde schoolverlater, moedigen we je ook aan om je kandidaat te stellen! Je bent een geboren onderhandelaar en je zorgt voor continue verbeteringen op vlak van werkpraktijken, efficiëntie en cost leadership. Je bent een echte bruggenbouwer tussen Borealis medewerkers en de service partners en legt vlot contact met alle betrokken partijen. Eventuele problemen maak je bespreekbaar om zo tot een constructieve samenwerking te komen. Je beheerst het Nederlands vloeiend en hebt een goede actieve kennis van het Engels.

 

Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn. Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Steve Wils, MEE Manager Kallo/Antwerpen (Steve.Wils@borealisgroup.com). Je HR contactpersoon is Kristel Devriendt, Talent Acquisition Specialist (kristel.devriendt@borealisgroup.com).

 

Keep discovering!

 

 

Apply now