Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Dispatch Officer, vikariat

 • Location: Sweden, Stenungsund
 • Type: Temporary
 • Application Deadline: 27/01/2020
 • Hours: Full-time

Apply now

Nu söker vi dig som vill arbeta med materialhantering och logistik med oss på Borealis där du är vårt ansikte ut mot transportörer.

Arbetet är ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Vill du vara med och driva vår verksamhet framåt?

I rollen som Dispatch Officer ansvarar du för att material som ankommer och avgår utförs enligt våra rutiner. I denna roll får du möjlighet att samarbeta såväl internt som externt där syftet är att hela tiden optimera materialflödet och underlätta för våra samarbetspartners. Du kommer även att vara i kontakt med kollegor och externa samarbetspartners för att kunna utföra arbetet så effektivt som möjligt. Även om du jobbar självständigt så ingår du i ett team med flera kollegor.

Utöver ovanstående ansvarsområden, behöver vi din expertis i:

 • Mottagning av transportörer som hämtar/lämnar gods
 • Dokumenthantering av tex. utförande av export och tulldokument samt arkivering
 • Inrapportering av ankommande material så som emballage och råvaror samt returer
 • Support till externa lager, transportörer och internt företaget
 • Support vid automatiserad incheckning och självlastning
 • Inventering lager
 • Uppdatera information kring lagar och förordningar som berör avdelningen

Vem är du?

Som Dispatch Officer hos oss på Borealis tror vi att du har eftergymnasial utbildning inom Logistik- eller Supply Chain-området. Har du istället jobbat inom området en längre tid, kan detta motsvara en utbildning och vara intressant för oss. Då du är ansvarig för att vi håller vad vi lovar mot kund, tror vi att du har 3-5 års erfarenhet från roller inom logistik eller supply chain  i roller som orderhanterare, logistikkoordinator, lagerkoordinator eller administratör. Största delen av arbetat utförs vid dator, och det är därför viktigt att du har en mycket god datorvana. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du tidigare arbetat med tullärenden. Utöver detta behövs goda kunskaper i office paketet för att kunna utföra rollen väl samt ett B-körkort.

Som person har du lätt för att lära och uppskattar en arbetsmiljö som är dynamisk där du får visa din flexibilitet. Du gillar att strukturera ditt arbete, kommunicera och samarbeta med andra. Säkerhet och kvalitet står högt upp på Borealis agenda och vi hoppas såklart att du är likasinnad.

Redo för en ny utmaning? Vi ser framemot din ansökan senast den 27 Januari. Vi ber dig inkludera CV och personligt brev i din ansökan.

För detaljerad information om rollen och rekryteringsprocessen vänligen kontakta Sofia Bäckhed, Talent Acquisition Specialist på 0303-863 78.

Apply now

Contacts

+46 30386785
Åsa Johansson