Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Drifttekniker, LDCo

  • Location: Sweden, Stenungsund
  • Type: Permanent
  • Application Deadline: 25/02/2020
  • Hours: Full-time

Apply now

Har du erfarenhet av processindustri eller raffinaderi och en teknisk gymnasieutbildning, samt är engagerad och tar stort ägandeskap - då kan du vara den som vi söker till Borealis i Stenungsund!

Som drifttekniker på LDCo är du en mycket viktig kugge i verksamheten för säkerställande av hög drifttillgänglighet och kvalitet i framställandet av råvaror till våra kunder. Arbetsuppgifterna utförs både ute i anläggningen och från kontrollrum. Arbetet sker under kontinuerligt 3-skift och du ingår i ett av fem skiftlag.

Vem är Du?

Du har lägst teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens i form av erfarenhet, gärna från processindustri eller raffinaderi som vi bedömer mycket meriterande.

Du har god datorvana, kan svenska och engelska i både tal och skrift och har B-körkort.

Eftersom säkerhet är ett av våra främsta ledord så ser vi att du har ett högt säkerhetstänk. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du visar stort engagemang och ägarskap för ditt arbete och har viljan att lära nya saker. Det är viktigt att du kan hantera att arbeta på dygnets alla timmar och har en god fysik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då vi eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra arbetsgrupper ser vi gärna kvinnliga sökande till dessa tjänster.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Thelander, HR. Produktionschef Jonas Hulten, Facklig kontaktperson är Patrik Andersson, IF Metall.

Ansök via länken och gärna snarast då intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot Din ansökan senast  25 februari!

 

 

Borealis är en ledande leverantör av innovativa lösningar inom områdena polyolefiner, baskemikalier och konstgödsel. Vi har för närvarande 6400 anställda och bedriver verksamhet i mer än 120 länder. Vi arbetar aktivt med att minska vår miljöpåverkan och tillsammans med kemiföretagen i Stenungsund för Hållbar Kemi 2030. www.borealisgroup.com

 

Apply now

Contacts

+46 (0)303 86820
Jonas Hultén, LDCo Manager