Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

E&I Technicians

  • Location: Belgium, Kallo
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 30/04/2020
  • Hours: Voltijds

Apply now

Borealis Kallo zoekt voor de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 ervaren E&I Technicians. We bieden jou de kans om deel uit te maken van dit mega project in de Waaslandhaven.

Redenen om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Als ervaren E&I Technician krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Initieel word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma van meerdere maanden om je voor te bereiden op het uitvoeren van onderhoudsactiviteiten in de nieuwe installatie. We garanderen een uitdagende en innovatieve werkomgeving met gepassioneerde collega’s. Je zal deel uitmaken van een groeiend, internationaal bedrijf waar een open cultuur heerst. Hier wordt initiatief nemen en betrokkenheid tonen nog echt gewaardeerd! Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veilige werkomgeving waar het welzijn van onze werknemers prioriteit is. Een aangename werksfeer, een goede work-life balance, een no-nonsense werkomgeving, … we bieden het je allemaal!

Jouw gevarieerd takenpakket

  • In de projectfase binnen de nieuwe productie-afdeling Dehy2 neem je deel aan een intensief trainingsprogramma en sta je in voor het uitwerken van specifieke opdrachten gekoppeld aan commissioning/opstart activiteiten of continue operatie van de unit. In de commissioning/opstartfase en continue operatie voer je als onderhoudstechnieker in teamverband taken uit die leiden tot een veilig en betrouwbaar functioneren van het productieproces.
  • Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit, volgens de geldende specificaties, procedures en gestelde richtlijnen, op instrumenten, analysers, elektrische en elektronische installaties met als doel de installaties veilig en optimaal te laten functioneren.
  • Je beschikt steeds over de nodige werkvergunningen en persoonlijke veiligheidsuitrusting vóór aanvang van het werk.
  • Je helpt andere techniekers tijdens de ‘training on the job’. 
  • Je geeft in SAP de historiek van de uitgevoerde werken in.
  • Je voert de toegewezen taken op een veilige- en milieubewuste manier uit. Je gaat veilig en verantwoord om met gevaarlijke producten en legt de hoogste nauwkeurigheid aan de dag bij het veilig stellen van en werken aan elektrische installaties.

Daarom kiezen wij voor jou

Heb je ervaring met de opbouw van een elektrisch net en bouwde je expertise op m.b.t. het in- en uitschakelen van hoogspanning. Je kent de meeste falingsprincipes binnen het vakgebied en je bent praktisch in staat op hierop te troubleshooten. Je kan niet wachten om de werking van de nieuwe installatie aan te leren en je te verdiepen in alle onderhoudsfacetten binnen je domein van E&I onderhoudstechnieker. Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in de chemische industrie als en behaalde een technisch bachelordiploma (Elektromechanica, Elektronica). Ervaring met projectactiviteiten is een troef! Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels en deelt je technische kennis graag met collega’s. Je bent enthousiast, leergierig en neemt graag initiatief. Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar oplossingen. Bovenal behoud je steeds de focus op veiligheid! Je bent positief en verantwoordelijk ingesteld. Je neemt actief mee deel aan het wachtsysteem en we verwachten eveneens een flexibele houding op gedurende de opstartfase tijdelijk mee te draaien in een ploegensysteem.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. Met hoofdzetel in het Oostenrijkse Wenen stelt het bedrijf momenteel ongeveer 6.600 mensen tewerk in ruim 120 landen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. D.m.v. een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 180 mensen tewerk. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com

Klaar om samen met ons grenzen te verleggen?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist (charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!

Apply now

Contacts

+32 492130836
Charlotte Leyseele