Download list
Locations / Sites
Contacts

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Electrical Engineer M/V

  • Location: Belgium, Kallo
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 01/10/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

Borealis Kallo heeft binnen de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 een vacature voor een Electrical Engineer. We bieden jou de kans om deel uit te maken van dit mega project in de Waaslandhaven.

Redenen om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Als ervaren electrical engineer krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Na je opleiding in de bestaande plant, wordt je ingeschakeld in de nieuwe productie-afdeling Dehy 2. Jij wordt verantwoordelijk om de te volgen onderhoudsstrategie mee te bepalen en werkt mee aan de commissioning van de nieuwe installatie. Een uitdaging van formaat dus! Op lange termijn blijft er voldoende uitdaging verzekerd, want zal je instaan voor het elektrisch onderhoudsbeheer van de ganse Borealis plant in Kallo en Zwijndrecht. Variatie en werken met verschillende technologieën gegarandeerd! Je functie

Ben je op zoek naar een uitdaging waar je je ruime ervaring in het onderhoudsbeheer van elektrische installaties nog verder kan uitdiepen? Als electrical engineer heb je een uitgebreid en afwisselend takenpakket. Dit zullen echter je belangrijkste taken zijn:

  • Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer van de elektrische installatie en zorg je dat deze conform de actuele wetgeving uitgebaat wordt. Je bent het aanspreekpunt bij de elektrische facetten bij projecten.
  • In de projectfase binnen de nieuwe productie-afdeling Dehy 2, werk je mee aan het implementeren van de onderhouds-strategie voor het elektrisch equipment (het opstellen van technische specificaties, onderhoudsplannen, onderhoudsvoorschriften en het bepalen van de nodige wisselstukken). Je werkt de indienstname protocollen van de nieuwe elektrische installatie uit. In de commissioning/opstartfase voer je mee het onderzoek naar eventuele technische storingen en implementeer je corrigerende acties om ervoor te zorgen dat de nieuwe installatie veilig en betrouwbaar kan werken.
  • Je geeft specialistische ondersteuning aan de onderhoudsafdeling, je beheert de wettelijke elektrische keuringen en neemt de activiteiten op i.v.m. alle elektrische aspecten bij projecten, standaardisatie en wetgeving.
  • Je begeleidt en superviseert de externe partners betreffende elektrische discipline, commissioning en tekeningen.
  • Je bent beheerder van het elektrisch net en beheert de procedures en werkinstructies van 150 kV en 10 kV stations.

Daarom kiezen wij voor jou

Naast je masterdiploma in de ingenieurswetenschappen, kan je ook enkele jaren relevante werkervaring voorleggen op vlak van onderhoudsbeheer van elektrische installaties. Ben je echter een gemotiveerde schoolverlater, ontmoeten we je ook graag! Daarnaast heb je een goede kennis van AREI, elektrische normeringen, ATEX en de machinerichtlijn. Hoogspanning kent voor jou ook geen geheim meer!Je kan niet wachten om je in te werken in het productieproces van de nieuwe Dehy 2 installatie en om nadien op zoek te gaan naar verbeteringsmogelijkheden door bestaande processen te optimaliseren en nieuwe technologieën te introduceren. Je kan je technische kennis en know how gemakkelijk onder woorden brengen (Nederlands/Engels) en deelt deze graag met de projectteams. Je leidt hen op m.b.t. elektrische veiligheid, elektrische installatie en de laatste nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je gaat steeds gestructureerd te werk en door je analytische manier van denken ben je sterk in het aanpakken van problemen. Je beleeft veiligheid op het allerhoogste niveau en duld geen compromissen. Daarenboven ben je positief en verantwoordelijk ingesteld. Je bent flexibel genoeg om tijdelijk in het ploegensysteem te werken en mee te draaien in het wachtsysteem.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 150 mensen tewerk. De nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 wordt een van de grootste, modernste installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com

Klaar om samen met ons grenzen te verleggen?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. Voor meer informatie over deze functie of vragen m.b.t. je sollicitatie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist (charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!

Apply now