Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Electrical & Instrumentation (E&I) Supervisor (M/V)

  • Location: Belgium, Beringen
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 30/04/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

 

 

Voor ons PA&T team in Beringen zijn we op zoek naar een E&I Supervisor!

Redenen om deel te worden van ons team

We bieden je een contract van onbepaalde duur aan, wat een deuropener kan zijn voor een carrière bij Borealis, een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen op het gebied van polyolefinen, chemicaliën en meststoffen. Je wordt onderdeel van een bedrijf dat een open cultuur waardeert, initiatief verwelkomt en betrokkenheid aanmoedigt.

Jouw taken

Als E&I Supervisor zorg je er samen met je team voor dat installaties/systemen onderhouden worden met speciale focus op veiligheid, hoge kwaliteit, milieu en kosten.

Verder ben je ook verantwoordelijk voor het plannen van de onderhoudswerken door middel van afstemming en overleg met de plant en betrokken partijen en middelen. Je zorgt ervoor dat zowel het preventief onderhoud als inspectie activiteiten tijdig voor uitvoering gepland zijn.

Je belangrijkste taken zijn de volgende:

  • Je zorgt ervoor dat het onderhoud op een veilige manier wordt uitgevoerd rekening houdend met de FTR- principes, milieu en kosten. Verder zoek je ook constant naar efficiëntieverbeteringen in het team.
  • Je verdeelt het werk onder de techniekers, superviseert en stuurt techniekers actief, organiseert dagelijkse startvergaderingen, meet de prestaties bij uitvoering van het werk en verzamelt aan het einde van de dag feedback van het team.
  • Je zorgt ervoor dat de onderhoudsgeschiedenis wordt bijgewerkt in SAP en dat al het nodige gerapporteerd wordt in de technische documentatie
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de dagplanning als ook het week- en lange termijnschema met productie- en onderhoudsingenieurs, rekening houdend met productieprioriteiten en beschikbare resources.

Jouw profiel

Heb je zin om je leidinggevende capaciteiten te combineren met je scheduling skills? Ben je een echte teamplayer met een servicegerichte mindset? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je bent in het bezit van een Bachelor (Elektro)Mechanica/ Technologie of je hebt voldoende ervaring in een soortgelijke functie binnen de petrochemie (3-5 jaar). Verder heb je ook een grondige kennis van E&I. De termen HSE, LMRA, procesveiligheid en het werkvergunningsproces zijn ook bekend voor jou. Tot slot heb je een basiskennis van het Engels.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen op het gebied van polyolefinen, basischemicaliën en kunstmest. Met 6.600 werknemers in meer dan 120 landen zijn wij een echt wereldwijd bedrijf en behalen jaar na jaar uitstekende resultaten. We doen dit door te vertrouwen op het potentieel van onze werknemers en hun vermogen om samen het onvoorstelbare te bereiken. Als u meer wilt weten over ons, bezoek dan www.borealisgroup.com

 

Voor meer informatie contacteer Evi De Smet: evi.desmet@borealisgroup.com

De HR contactpersoon voor deze functie is Joke Tielens: joke.tielens@borealisgroup.com

Apply now