Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Electrical & Instrumentation Werkvoorbereider Dehy2

  • Location: Kallo
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 29/02/2020
  • Hours: Voltijds

Apply now

Borealis Kallo heeft binnen de nieuw te bouwen productie- afdeling Dehy2 een vacature voor een

Electrical & Instrumentation Werkvoorbereider Dehy2

We bieden jou de kans om deel uit te maken van dit mega project in de Waaslandhaven – locatie:Kallo.

Redenen om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Als ervaren E&I Werkvoorbereider krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voorkunststoffen. Initieel word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma van meerdere maanden om je voor te bereiden voor het plannen van onderhoudsactiviteiten in de nieuwe installatie. Je zal deel uitmaken van een groeiend, internationaal bedrijf waar een open cultuur heerst. Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veiglige werkomgeving waar het welzijn van onze werknemers prioriteit is. Een aangename werksfeer, een goede work-life balance, een no-nonsense werkomgeving, … we bieden het je allemaal!

Jouw gevarieerd takenpakket

Als E&I Werkvoorbereider sta je in voor het mee opbouwen en handhaven van de werkprocessen m.b.t. werkvoorbereiding en planning. Je staat in voor het uitwerken van een lang termijn planning, typisch shutdown of turnaround gerelateerd.

  • In de projectfase binnen de nieuwe productie- afdeling Dehy2 wordt je getraind in de opbouw en werking van de nieuwe installatie en toestellen, de gekozen onderhoudsstrategie en geraak je vertrouwd met de typische onderhoudsopdrachten. Je zet de nodige werkprocessen op m.b.t. werkvoorbereiding en planning.
  • Je staat in voor de lange termijnplanning, waarbij je alle shutdown gerelateerde activiteiten beheert, voorbereidt en verwerkt in een geïntegreerde planning.
  • Je werkt een standaard voorbereidingssystematiek uit voor weerkerende onderhoudswerken en zorgt ervoor dat de technische documentatie up-to-date blijft.
  • In samenwerking met de Maintenance Engineer E&I en de Teamleader E&I identificeer je de taken waarop een risicoanalyse moet worden uitgevoerd.
  • Je evalueert de uitgevoerde taken en optimaliseert de werkvoorbereiding op vlak van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie, materialen, duurtijden en kosten.
  • Je houd je tijdens het uitvoeren van jouw taken voortdurend aan de veiligheidsrichtlijnen en voorschriften zorgt ervoor dat in de werkvoorbereiding met de veiligheidsrichtlijnen is rekening gehouden zodat dit resulteert in een veilige uitvoerbaarheid.

Daarom kiezen wij voor jou

Naast je bachelor diploma (elektro-)mechanica of meet-en regeltechnieken, kan je ook enkele jaren relevante ervaring als werkvoorbereider in de (petro) chemische sector voorleggen. Daarnaast heb je ervaring met het opstellen van dagdagelijkse onderhoudsplannen en shutdown- scheduling. Jouw sterke E&I kennis vul je aan met een gedegen know how van mechanische werken. Je kan vlot werken met MS Office en planning-, werkvoorbereiding- en beheertools (o.a. SAP, Primavera). Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar een oplossing en garandeert steeds een optimale kwaliteit en veiligheid in je werk! Daarbovenop ben je communicatief sterk en druk je je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Door je positieve ingesteldheid, creëer je mee aan een toffe teamspirit! Tot slot verwachten we een flexibele attitude om deel te nemen aan het wachtsysteem.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van  polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De jaarlijkse productiecapaciteit is goed voor 480.000 ton propyleen en 300.000 ton PP. Deze vestiging stelt zo’n 180 mensen tewerk. De nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 wordt een van de grootste, modernste installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com

Klaar om samen met ons grenzen te verleggen?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief.

We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist(charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!

Apply now

Contacts

+32 492130836
Charlotte Leyseele