Download list
Locations / Sites
Contacts

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

HR Business Partner

  • Location: Sweden, Stenungsund
  • Type: Permanent
  • Application Deadline: 07/08/2019
  • Hours: Full-time

Apply now

Vill du också få ut det bästa i människor, precis som oss?  

På Borealis HR-avdelning i Stenungsund har vi ett syfte, att utveckla människor och organisation. Nu söker vi dig som vill ta dig an rollen som HRBP hos oss med förmågan att se det bästa i människor. Här får du arbeta i ett internationellt bolag, tillsammans med engagerade chefer och personal – på våra stora, men mycket familjära anläggningar i Stenungsund.  Intressant? Då kan du vara vår nästa stjärna!

 

Vill du driva en organisation framåt med din expertis?

Som vår nästa HRBP kommer du att arbeta förebyggande och nära verksamheten med att utveckla och engagera medarbetare som chefer. I ditt arbete som är både strategiskt och operativt arbetar du brett inom HR. Att stötta våra chefer och medarbetare i organisationen till att nå uppsatta mål, är också ditt mål.

I rollen ansvarar du också för att driva HR-ärenden framåt, till en ny era. Du kommer att bidra med din kompetens i utveckling och implementeringen av HR-processer och system, men är också en nyckelspelare i organiseringen av vårt arbeta vad gäller exit intervjuer, on-boarding, kompetensutveckling och coachning av chefer samt medarbetare. Du är ansvarig för fackliga förhandlingar och får delta i interna HR-projekt, utefter intresse och kompetens.

Tack vara ditt stora driv, engagemang och kompetens kommer du snabbt att bli en viktig och värdefull tillgång!

 

Borealis och du kan vara en perfekt matchning, om du har…

  • … Högskole- eller Masterexamen inom HR, ekonomi, juridik eller motsvarande
  • … Minst 2-3 års erfarenhet av brett HR-arbete som HRBP eller motsvarande
  • … Erfarenhet från att arbeta i internationell arbetsmiljö är meriterande
  • … Stort intresse och vilja att utvecklas inom HR
  • … Goda kunskaper i svenska och engelska, i så väl tal som skrift

 

Som person är du hungrig på utveckling och vill kontinuerligt utvecklas. Du tror på samarbete och är själv igenkänd som en uppskattad och kommunikativ kollega, något som kommer att vara avgörande i rollen. Du är prestigelös och flexibel, vilket är tydligt  i ditt intresse att ta dig an nya arbetsuppgifter. Här blir du sparringpartner för våra chefer, där ditt mod att utmana med ett servicetänk yttrar sig. Att bygga relationer och vinna förtroende är inte en utmaning för dig!

 

Intresserad av en ny utmaning? Vi ser framemot din ansökan senast den 7e augusti. Vi ber dig inkludera CV och personligt brev i din ansökan. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För detaljerad information om rollen och processen, vänligen kontakta Talent Acquisition Specialist, Sofia Bäckhed på sofia.baeckhed@borealisgroup.com. Vi ser framemot din ansökan!

Apply now

Contacts

+46 303 8 6378
Sofia Bäckhed