Download list
Locations / Sites
Contacts

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Ingenjör, Electrical Testing

  • Location: Sweden, Stenungsund
  • Type: Permanent
  • Application Deadline: 08/10/2019
  • Hours: Full-time

Apply now

Har du elbakgrund, är tekniskt intresserad och vill göra något nytt? Brinner du för att vara med och testa framtida produkter inom eltestning? Då kan du vara den vi söker till vårt Innovation Centre.

Letar du efter en utmaning där du får driva organisationen framåt, med din expertis?

Inom Innovation Centre jobbar vi i en internationell miljö med utveckling av nya produkter och applikationer för Polyolefiner, framförallt för kabelmarknaden. På Application Hall, som är en del av laboratoriet inom Innovation Centre, kompanderar vi polyolefiner med olika additiv, extruderar kabel för vidare testning samt utför elektrisk materialprovning. Vi står just nu uppe i ett stort arbete med att sätta igång ett nytt laboratorium för högspänningsprovning med utökade möjligheter till testning för att kunna möta en ökad efterfrågan från våra interna och externa kunder.

Som en del i vårt labbteam preparerar man prover och utför högspänningsprovning på nya produkter och applikationer och hanterar självständigt olika testutrustningar inom labbet.

 

Dina främsta arbetsuppgifter består av att:

  • Arbeta aktivt för att bibehålla och förbättra vårt HMS-resultat (Hälsa, Miljö och Säkerhet)
  • Utföra tester enligt specifikation, dvs. med korrekt provpreparering och handhavande av testutrustning, på eltestlabbet
  • Utvärdera, rapportera och dokumentera tester i vårt Laboratory Information Management System (LIMS)
  • Bidra till produktutvecklingsprojekt och stötta tekniskservice genom testresultat och metodkunnande
  • Ansvara för att testmetoder inom ditt område hålls uppdaterade och komma med förbättringsförslag kring dessa
  • Ansvara för att testutrustning inom ditt område hålls i gott skick

Vi ser gärna att…

Du har elbakgrund, t.ex. som elektriker och/eller intresse inom elektrisk mätteknik.. Högskoleutbildning inom elkraft är meriterande. Du bör ha goda kunskaper i engelska då en del kommunikation sker på engelska, samt goda datorkunskaper då exempelvis rapportering och planering sker via våra datasystem.

När det gäller dina personliga egenskaper ser vi att du uppskattar att arbeta praktiskt. Du tycker om att samarbeta med andra och bidrar aktivt med din kunskap och ett stort engagemang. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och fokuserad på att leverera resultat och att uppfylla kundförväntningar.

 

Redo för en ny utmaning?Vi ser framemot din ansökan senast den 8e oktober, 2019. Vi ber dig inkludera CV och personligt brev i din ansökan. I denna rekrytering arbetar vi med ett löpande urval, vilket innebär att vi kallar till intervjuer kontinuerligt under rekryteringsprocessen. För detaljerad information om rollen, vänligen kontakta Eleonor Janson, Group Leader IOS Laboratories, på 0303-860 79. För frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Sofia Bäckhed, Talent Acquisition Specialist på 0303-863 78.

Apply now

Contacts

+46 303 8 6378
Sofia Bäckhed