Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Ingenjör/Engineer, Testing - Application Hall

  • Location: Sweden, Stenungsund
  • Type: Temporary
  • Application Deadline: 27/05/2018
  • Hours: Full-time

Apply now

(vikariat t o m 2018-11-30)

På Borealis Innovation Centre i Stenungsund jobbar vi en internationell miljö med utveckling av nya produkter och applikationer för polyolefiner. På Application Hall, som är en del av laboratoriet inom Innovation Centre, kompanderar vi olika polyolefiner med olika additiv, extruderar kabel för vidare testning samt utför eltester. Vi står just nu uppe i ett stort arbete med att sätta igång ett nytt högspänningslaboratorium med utökade möjligheter till testning för att kunna möta en ökad efterfrågan från våra interna och externa kunder.

Som en del i vårt labbteam preparerar man prover och utför högspänningstester på nya produkter och applikationer och hanterar självständigt olika testutrustningar inom labbet.

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Arbeta aktivt för att bibehålla och förbättra vårt HMS-resultat (Hälsa, Miljö och Säkerhet)
  • Utföra tester enligt specifikation, dvs. med korrekt provpreparering och handhavande av testutrustning, i huvudsak på eltestlabbet
  • Utvärdera, rapportera och dokumentera tester i vårt Laboratory Information Management System (LIMS)
  • Bidra till produktutvecklingsprojekt och stötta tekniskservice genom testresultat och metodkunnande
  • Ansvara för att testmetoder inom ditt område hålls uppdaterade och komma med förbättringsförslag kring dessa
  • Ansvara för att testutrustning inom ditt område hålls i gott skick

Kunskap och erfarenhet

Vi ser att det är värdefullt om du har erfarenhet av testning, labbarbete eller som elektriker. Högskoleexamen inom elkraft är meriterande. Det är bra om du har goda kunskaper i engelska. Då rapportering, planering med mera sker via dator är det bra om du har goda datorkunskaper.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss och göra ett bra jobb ser vi att du uppskattar att arbeta praktiskt. Du tycker om att samarbeta med andra och bidrar aktivt med din kunskap och ett stort engagemang. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och fokuserad på att leverera resultat och att uppfylla kundförväntningar.

Övrigt

Om du har frågor om tjänsten vänligen kontakta Eleonor Janson, Group Leader Application Hall, telefon +46 (0)303-860 79 eller Lilian Ilanner, Talent Acquisition Specialist, telefon +46 (0)303 86378.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 maj. Vi önskar få din ansökan via systemet ("Apply now").

Borealis är en ledande leverantör av innovativa lösningar inom områdena polyolefiner, baskemikalier och konstgödsel. Vi har för närvarande 6400 anställda och bedriver verksamhet i mer än 120 länder. Vi arbetar aktivt med att minska vår miljöpåverkan och tillsammans med kemiföretagen i Stenungsund för Hållbar Kemi 2030. www.borealisgroup.com

Apply now

Contacts

+46 (0)303 86079
Eleonor Janson, Group Leader