Download list
Locations / Sites
Contacts

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Instrumentti- ja Automaatioinsinööri

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 22/09/2019
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Kaipaatko uusia haasteita ja haluat liittyä asiantuntevaan porukkaamme? Haemme yhteistyökykyistä ja tavoitteellista kenttäinstrumentoinnista syttyvää Instrumentti- ja Automaatioinsinööriä kunnossapidon luotettavuusjaokseemme Porvoo Kilpilahden teollisuusalueelle.

Tässä monipuolisessa tehtävässä sinulla on keskeinen rooli vastata Porvoon tuotantolaitosten instrumentti- ja automaatiolaitteistojen elinkaaren hallinnasta sekä toimia teknisenä asiantuntijana muutos- ja kehitys- ja uudisprojektien toteutuksissa. Projekteista riippuen saat osallistua ja vaikuttaa osaamisellasi perussuunnittelusta aina käyttöönottoon asti. Tuleva Instrumentti- ja automaatioinsinöörimme toimii myös kunnossapidon ja tuotantolaitosten tukena mahdollisissa ongelmanratkaisutilanteissa. Pidämme tavoitteet korkealla - jos sinulla on aito halu oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi edelleen, sovit joukkoomme loistavasti!

 Tässä roolissa tehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Toimia Porvoon tuotantolaitosten teknisenä asiantuntijana kenttäinstrumentoinnin ja prosessin ohjausjärjestelmien (mm. Valmet DNA) toteutuksessa, laitevalinnoissa ja ylläpidon suunnittelussa.
  • Instrumentti- ja automaatiolaitteiden luotettavuuskeskeisen kunnossapidon kehitys.
  • Instrumentti- ja automaatiolaitestrategian ja riskiperusteisen kunnossapidon määrittely ja kehitys sekä testausmenetelmien ja ohjeiden hyväksyminen.
  • Kunnossapidon, teknisen kehityksen ja tuotannon henkilöstön laitehallinnan kouluttamista.
  • Toimia yhdyshenkilönä laitetoimittajiin ja insinööritoimistoihin, sekä edustaa Porvoon tuotantopaikkakuntaa Borealis-konsernin instrumenttiverkostossa.

 Oletko innostunut asioiden kehittämisestä ja hoidat mielellään vastuullisia osa-alueita palkitsevien työtehtävien parissa?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan piiristä (DI/AMK-insinööri) tai vastaavat tiedot ja taidot roolissa pärjäämiseen. Sinulle on jo kertynyt vankkaa työkokemusta kenttäinstrumentoinnista ja teollisuuden kunnossapidon parista. Ihanteellisessa tilanteessa sinulla on laitetuntemuksen lisäksi jo kokemusta automaatiojärjestelmien /ohjelmoitavien logiikoiden sovellusmuutosten tekemisestä (esim. Valmet DNA, Honeywell, Siemens S7), sekä työskentelystä erilaisissa projekteissa. AutoCad-osaaminen ym. suunnittelu- ja kunnossapitojärjestelmätyökalujen hallinta on eduksi tehtävän suorittamisessa. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytyksenä roolissa menestymiselle. Meillä Borealiksella turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme sinulta huolellista, turvallisuusorientoitunutta työotetta ja asennetta.

Miksi Borealis?

Tarjoamme sinulle vastuullisen sekä monipuolisen työkokonaisuuden vaikutusmahdollisuuksineen ammattitaitoisessa ja innostuneessa asiantuntijatiimissä. Ryhmässämme on avoin ja avulias työote, jossa jaamme tietoa ja kannustamme toisiamme tekemään parhaansa. Itsenäisestä työnkuvasta huolimatta, tulet olemaan työssäsi päivittäin yhteydessä monien eri sidosryhmien kanssa ja roolin haasteellisten työtehtävien parissa kehität ja ylläpidät henkilökohtaista ammattitaitoasi päivittäin. Borealiksella henkilöstön hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta huolehditaan monin eri tavoin sekä tarjoamme koulutuksia uran eri vaiheisiin. Lisäksi tarjoamme työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos haluat keskustella lisää työnkuvasta, lisätietoja mielellään antaa Reliability Manager Marko Orpana puh. 050 3794 205.Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen, voit ottaa yhteyttä Talent Acquisition Specialist Lotta Pohjola-Korhonen, lotta.pohjola-korhonen@borealisgroup.com.

Kiinnostuitko tehtävästä ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Odotamme innolla hakemustasi ja käymme niitä läpi aktiivisesti jo hakuajalla, joten laita hakemuksesi jo tänään CV:n ja palkkatoiveen kera. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 22.9.2019.

 

 

Apply now

Contacts

+358 50 3794 205
Marko Orpana