Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Instrumenttiasentaja

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 24/02/2019
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Haemme muovitehtaiden kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen Instrumenttiasentajaa teollisuuden instrumentointi- ja automaatioasennustöihin Porvoon tuotantolaitokselle. Oma kunnossapitomme koostuu mekaanisesta-, sähkö- ja instrumenttikunnossapidosta ja sen vahvuus on noin 120 henkilöä.

Instrumenttiasentajan työtehtävät ovat vaihtelevia ja haastavia, sillä kunnossapitoryhmämme palvelee koko Borealiksen muovitehtaiden aluetta Porvoon Kilpilahdessa. Työryhmämme vastaa muun muassa tehdasalueen määräaikaistöistä, vianhauista sekä käyttötoimenpiteistä ja laaja laitekanta kattaa runsaasti erilaista tekniikkaa analysaattorilaitteistoista erilaisiin säätöventtiileihin ja mittalaitteisiin. Laitoksillamme tehdään myös säännöllisin väliajoin huoltoseisokkeja, joihin luonnollisesti asentajamme kokonaisvaltaisesti osallistuvat.

Edellytämme tulevalta instrumenttiasentajaltamme

  • Tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa (instrumentti-/automaatioasentaja) ja mielellään muutaman vuoden työkokemusta alalta.
  • Etua on, jos hakijalla on ennestään kokemusta automaatiojärjestelmistä sekä kenttäinstrumentoinnista
  • Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen taidoista on suuri plussa.

 Olisi upeaa, jos hakijallamme olisi hiukan kokemusta ja kiinnostusta myös pieniin metallitöihin ja hitsaukseen. Arvostamme hakijalta ATEX-asioiden tuntemusta sekä sujuvia IT-taitoja ja Microsoft Office-työkalujen hallintaa. Etua on, jos hakijalla olisi jonkin verran kokemusta SAP-järjestelmän käytöstä, jonka tuntemisessa on tehtävässä suuresti hyötyä.

 Olethan oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen työyhteisön jäsen? Meillä työt tehdään yhteistuumin, joten kykyä toimia ryhmässä tarvitaan sekä vastuuntuntoisuutta hoitaa oma työkenttä parhaalla mahdollisella tavalla. Työpäivämme ovat vaihtelevia ja pidämme tavoitteet korkealla, joten olisi hienoa, jos sinulla olisi aito halu oppia uutta sekä kehittää edelleen ammattitaitoasi työn ohella. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, ja siksi arvostamme vahvaa ymmärrystä laadukkaan työn merkityksestä turvallisessa työympäristössä.

 Tarjoamme työntekijöillemme haastavan työympäristön, vakaan työsuhteen ammattitaitoisessa instrumenttikunnossapitoryhmässä. Meillä löytyy monipuolisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin. Borealis tarjoaa työntekijöilleen ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

 Kiinnostuitko paikasta ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Jos haluat keskustella lisää tehtävänkuvasta, lisätietoja mielellään antavat Instrumenttityönjohtaja Marko Hovi, puh. 050 3794 201 tai Aluekunnossapitopäällikkö Mikko von Bagh, puh. 050 3794 077.

 Odotamme innolla hakemustasi tähän paikkaan, joten lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta 24.2.2019 mennessä.

 

 

Apply now

Contacts

+358 9 3949 4438
Mikko von Bagh