Download list
Locations / Sites
Contacts

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Instrumenttityönjohtaja

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 06/10/2019
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Kaipaatko uusia haasteita ja haluat kehittää osaamistasi entistä laajemmalle tasolle? Haemme yhteistyötaitoista ja ihmisläheistä työnjohtajaa instrumenttikunnossapitoomme Kilpilahteen Porvooseen.

Tulevana työnjohtajanamme toimit kannustavana ja sitoutuneena esimiehenä noin seitsemälle ammattitaitoiselle instrumenttiasentajallemme ja vastaat oman alueesi kunnossapitotöiden valmistelusta ja kokonaisvaltaisesta toteutuksesta yhteistyössä muun organisaation sekä eri sidosryhmien kanssa. Pidät huolen oman työryhmäsi päivittäisestä töiden johtamisesta, ammattitaidon ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Saat osallistua laaja-alaisesti kunnossapitomenetelmien ja laitteiden kehittämistyöhön ja osallistua asiantuntijana eri projekteihin. Myös erilaiset koulutustehtävät rikastuttavat tehtävänkuvaasi ja saat mahdollisuuden kasvaa roolissa vahvaksi alan ammattilaiseksi.

Tässä roolissa muita tehtäviäsi ovat mm.

  • Toimia Instrumenttiasentajien sitouttavana työnjohtajana ja linjaesimiehenä
  • Valvoa ja kehittää työ- ja laitosturvallisuutta entistä paremmaksi
  • Vastata kunnossapitotöiden turvallisesta, suunnitelmallisesta ja laadukkaasta sekä kustannustehokkaasta toteuttamisesta
  • Huolehtia päivittäisistä työnsuunnittelutehtävistä hyödyntäen kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmää, riskien arviointimenetelmiä sekä työlupajärjestelmiä
  • Oman vastuualueen teknisenä asiantuntijana toimiminen tukien koko kunnossapito-organisaatiota sekä muita sidosryhmiä esimerkiksi laite- ja laitosluotettavuuteen tähtäävissä tehtävissä

Koetko aitoa kiinnostusta toimia teollisuusympäristössä johtaen menestyksekkääsi ammattitaitoista työryhmää?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva instrumentti/automaatioalan koulutus (Insinööri AMK/teknikko) sekä työtehtävää tukevaa kokemusta, mielellään teollisuusympäristöstä instrumenttiasennuksen parista sekä aiemmasta esimiestyöskentelystä. Etsimme tähän vakituiseen tehtävään henkilöä, joka tuntee aitoa kiinnostusta niin alaa kohtaan kuin tavoitteellista ihmisjohtamista kohtaan. Roolissa tarvitaan loistavia yhteistyökykytaitoja, joiden avulla varmistetaan päivittäinen sujuva kanssakäyminen niin omassa ryhmässä, kuin muiden sidosryhmien välillä. Toivottavasti hallitset ja otat haltuun ketterästi erilaisia tietojärjestelmiä (mm. SAP) ja tulet toimeen kirjallisesti ja suullisesti myös englannin kielellä. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä ja priorisoida tehtäviä muuttuvissa ja vaativissakin olosuhteissa.

Miksi Borealis?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa saat mahdollisuuden kasvattaa henkilökohtaista osaamistasi sekä ammattitaitoasi. Oma kunnossapitomme koostuu mekaanisesta-, sähkö- ja instrumenttikunnossapidosta ja sen vahvuus on noin 120 henkilöä. Työryhmässämme on avoin ja toisia kunnioittava ilmapiiri, jossa jaamme tietoa ja kannustamme toisiamme tekemään parhaansa. Meillä Borealiksella on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja saada kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja siksi arvostamme vahvaa ymmärrystä laadukkaan työn merkityksestä turvallisessa työympäristössä.

Kiinnostuitko paikasta ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Odotamme innolla hakemustasi tähän paikkaan, joten lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi meille jo tänään, mutta viimeistään 6.10.2019 mennessä.

Haluaisitko tietää tehtävästä lisää ja keskustella tarkemmin työnkuvasta? Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Olefiiniyksikön kunnossapitopäällikkö Mats Roos p. 050 3794 258.

Apply now

Contacts

+358 9 3949 3449
Mats Roos