Download list
Locations / Sites
Contacts

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Day supervisor/Käyttömestari olefiiniyksikköön

 • Location: Finland, Porvoo
 • Type: Määräaikainen
 • Application Deadline: 30/08/2019
 • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Kaipaatko uusia haasteita ja haluat olla osa ammattitaitoista työyhteisöämme? Haemme käyttömestaria määräaikaiseen työsuhteeseen olefiinituotantoomme Porvoon Kilpilahteen.

Tulevana käyttömestarinamme työskentelet osana tuotannon päivätiimiä ja osallistut tuotannon suunnitteluun ja käytettävyyden varmistamiseen. Käyttömestarina vastaat osaltasi myös osaston HSE-asioista sekä muista tuotantoa tukevista tehtävistä. Meillä Borealiksella ollaan edelläkävijöitä työ- ja prosessiturvallisuudessa, joten turvallisuusajattelu on keskiössä kaikessa tekemisessä.

Monipuolisessa tehtävässä vastuualueitasi ovat muun muassa:

 • Tuotannon suunnitteluun osallistuminen ja krakkausuunien operointi- ja seurantaohjelman laatiminen.
 • Tuotannon apuaineiden ja jätehuollon hallinta ja kehittäminen.
 • Investointi- ja kehitysprojekteihin osallistuminen.
 • Työlupien koordinointi, käsittely, myöntäminen ja vastaanottaminen.
 • Työkohteiden yö- ja käyttökuntoon saattamissuunnitelmien laatiminen prosessin ukaisesti. Suunnitelmien toteutumisen varmistaminen.
 • Töiden riskikartoitukset ja riskiarvioinnit sekä niissä määriteltyjen varautumisten toteutumisen varmistaminen.
 • Huoltomestarin ja päivätuotantomestarin tukeminen päivittäisissä työtehtävissä; esim. päivittäisten työtilausten ja vikatöiden priorisointi, työkohteiden valinta ja töiden suunnittelu.

Pääset osaksi ammattitaitoista tuotantotiimiä, jossa teemme työt yhteistuumin toisiamme arvostaen. Työpäivämme ovat vaihtelevia ja pidämme tavoitteet korkealla - jos olet turvallisuusorientoitunut ja sinulla on aito halu oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi edelleen, sovit joukkoomme loistavasti!

 

Oletko valmis ottamaan haasteita vastaan ja laittamaan kädet saveen?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään sopiva tutkinto (esim. AMK-insinööri) tai vastaavat tiedot sekä kokemustausta. Toivomme, että hakijalla olisi usean vuoden työkokemus joko tuotannosta tai kunnossapidosta. Oletko yhteistyökykyinen ja järjestelmällinen? Itsenäisessä työssä vaaditaan molempia ominaisuuksia. Odotamme myös, että sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, innostunut asenne sekä kiinnostusta kehittää toimintatapoja jatkuvasti paremmiksi. Meillä Borealiksella turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme sinulta huolellista, tuotannon luonnetta kunnioittavaa työotetta ja asennetta.

 

Miksi Borealis?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä Borealiksella on vahva yhdessä tekemisen meininki ja positiivinen henki. Meillä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, ja tarjoamme kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Borealiksella henkilöstön hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta huolehditaan monin eri tavoin. Lisäksi tarjoamme työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

  

Kiinnostuitko tehtävästä ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Odotamme innolla hakemustasi. Lähetäthän sen meille CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 30.8.2019.  

Määräaikaisen työsuhteen kesto on arviolta 1,5 vuotta.

Jos haluat keskustella lisää työnkuvasta, lisätietoja antaa olefiinituotannon tekninen tuotantopäällikkö Aki Salmela, puh. +358 50 379 0218. Puhelinajat 16.8.2019 klo 10-11 ja 26.8.2019 klo 14-15.

Apply now

Contacts

+358 50 3790 218
Aki Salmela