Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Kehityspäällikkö

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 31/05/2019
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Kaipaatko uusia haasteita ja haluat kehittää sekä viedä asioita menestyksekkäästi eteenpäin? Haemme yhteistyötaitoista Kehityspäällikköä kunnossapitoomme Kilpilahteen Porvooseen.

Tässä kiehtovassa ja moniulotteisessa roolissa tulet työskentelemään Porvoon tuotantopaikkakunnan kunnossapito osastolla kehityspäällikkönä (Manager, Maintenance Execution Excellence) ja vastuullasi on toteuttavan kunnossapidon tehokkuuden jatkuva parantaminen. Tähän kuuluu pääosin kunnossapidon järjestelmien jatkuva ylläpito ja kehitys, kunnossapitosopimusten hallinnointi, Infra- ja kiinteistökunnossapidon asioiden hallinnointi ja niiden johtaminen.

Työssäsi tulet johtamaan myös omaa pientä insinööriryhmää sekä hallinnoit useammasta palveluntoimittajasta koostuvaa ryhmää. Tulet toimimaan asiantuntijana oman vastuualueesi ylläpito- ja kehitysinvestoinneissa sekä Borealiksen kansainvälisissä yhteistyöryhmissä ja verkostoissa.

Muita kunnossapidon kehityspäällikön tehtäviä ovat mm.

  • Tukea HSE-prosessien ja tavoitteiden tehokasta toteutusta sopimuksissa ja käytännön työssä.
  • Edistää työprosessien seurantaa ja vertailuanalyysejä sekä koordinoida SAP-prosesseja paikallisesti (ohjeistus, käytön, tietojen laadun parantaminen) jatkuvan parantamisen periaatteella.
  • Tukea ja opastaa kunnossapidon toimia tehokkaan toteutuksen saavuttamiseksi ja raportoida selkeästi sekä paikallisella että yhtiötasolla.
  • Hallinnoida yhdessä hankintojen kanssa saatavilla olevaa palveluntoimittaja tarjontaa (kunnossapidon ydin- ja tukipalvelut, kiinteistönhoitopalvelut, tarkastukset, jne.) ja tukea paikallisesti yritystason hankintastrategioiden toteutusta.

Koetko aitoa kiinnostusta teollisuusympäristössä tapahtuvaan kunnossapitotoimintaan? Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva teknisen tai rakennusalan koulutus (DI/insinööri) sekä työtehtävää tukevaa kokemusta joko teollisuusympäristöstä tai rakennus ja/tai talotekniikan osaamisen parista. Toivoisimme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja olet saanut ansiota sujuvista yhteistyötaidoistasi. Olet työssäsi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen sekä erinomaisten organisointikykyjesi ansiosta pidät järjestelmällisesti hallussa meneillään olevia asioita. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ja vahva tietotekninen osaaminen ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, ja siksi arvostamme vahvaa ymmärrystä laadukkaan työn merkityksestä turvallisessa työympäristössä.

Miksi Borealis?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työtehtävän kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Monipuolisten työtehtävien lisäksi jaat ja kasvatat henkilökohtaista kokemustasi ja kehityspäälliköiden verkostoissamme. Työryhmässämme on avoin ja toisia kunnioittava ilmapiiri, jossa jaamme tietoa ja kannustamme toisiamme tekemään parhaansa. Meillä Borealiksella on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja saada kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueiltaHeräsikö mielenkiintosi ja halut tarttua uuteen mahdollisuuteen? Odotamme innolla hakemustasi ja käymme hakijoita aktiivisesti läpi jo hakuajalla, joten lähetäthän hakemuksesi meille CV:n kera jo tänään! Hakuaikamme tehtävään loppuu 31.5.2019.

Jos kaipaat lisää tietoa tehtävästä tai yrityksestämme, niin ole ihmeessä yhteydessä Kunnossapidon osastopäällikköömme Jouko Mäkelään p.050 3794 073 ja hän kertoo sinulle mielellään enemmän.

Apply now

Contacts

+358 9 3949 4300
Jouko Mäkelä