Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Kesämestari materiaalinkäsittelyyn

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Määräaikainen
  • Application Deadline: 09/02/2020
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

Tarjoamme motivoituneelle ja innokkaalle, mielellään logistiikka-alan opiskelijalle, vuoromestarin kesätyöpaikkaa Porvoon materiaalinkäsittelyyn Kilpilahteen.

Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivommekin hakijoilta positiivista ja energistä asennetta työelämään sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Lisäksi arvostamme hakijalta oma-aloitteisuutta ja itsenäistä päätöksentekokykyä sekä järjestelmällistä työotetta. Kesämestariksi valitulta edellytetään 18 vuoden ikää sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten hakijalla on oltava vahva kunnioitus laadukkaan työn merkitysestä turvallisessa työympäristössä. Etsimme tehtävään sopivaa alan opiskelijaa (insinööri/teknikko/työteknikko) ja jo aiempi työkokemus pakkauksen, varastoinnin ja lastauksen tehtävistä katsotaan eduksi.

Kesämestarin työ Materiaalinkäsittelyssä on vuorotyötä ja työhön kuuluu vastata vuoronsa aikana itsenäisesti osaston turvallisesta toiminnasta sekä laadullisesta ja määrällisestä tuotannosta. Turvallisten toimintatapojen ja työmenetelmien edistäminen ja ylläpitäminen sekä raportointi tuotannon tapahtumista ja turvallisuusasioista ovat myös oleellisessa osassa.

Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista kehittymistään ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Borealis tarjoaa myös ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Jos haluat tietää lisää tehtävästä, lisätietoja mielellään antaa materiaalinkäsittelyn esimies Jan Häggblom p.050 3794 037. Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit yksi meidän upeista kesätyöntekijöistämme ja lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta 9.2.2020 mennessä.

Apply now

Contacts

+358 50 379 4037
Jan Häggblom