Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Kesätyöntekijöitä laboratorioon

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Määräaikainen
  • Application Deadline: 24/02/2019
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Tarjoamme motivoituneille ja innokkaille alan opiskelijoille kesätyöpaikkoja laboratoriopalveluihimme Kilpilahden teollisuusalueelle Porvooseen.

Laboratorioissamme työskentelee n. 70 henkilöä ja asiakkainamme ovat omat tuotantolaitoksemme, joille teemme heidän tarvitsemaa laadunvalvontaa. Kesätyöntekijän tehtäviä ovatkin mm. erilaiset laadunvalvonta-analyysit sekä vuoro- että päivätyössä. Harjoitteluun valitulta edellytetään 18 vuoden ikää sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Katsomme haussa ensisijaisesti laboratorio- tai kemian alan opiskelijoita.

Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivommekin hakijoilta positiivista ja energistä asennetta työelämään sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten hakijalla on oltava vahva kunnioitus laadukkaan työn merkitysestä turvallisessa työympäristössä.

Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista kehittymistään ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Borealis tarjoaa myös ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit yksi meidän upeista kesätyöntekijöistämme ja oletko kiinnostunut vuoro- vai päivätyöstä. Jos sinulle tulee kesätyöstä lisää kysyttävää, niihin mielellään vastaa laboratoriopalveluiden osastopäällikkö Marjo Taive p.050 3794 105. Lähetäthän hakemuksesi meille CV:n kera järjestelmämme kautta 24.2.2019 mennessä.

Apply now

Contacts

+358 50 379 4105
Marjo Taive