Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Korkeakouluopiskelijoita kesäharjoitteluun

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Määräaikainen
  • Application Deadline: 24/02/2019
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Tarjoamme innokkaille ja motivoituneille alan (esim. kemian tai kemiantekniikan) ammattikorkea- ja yliopisto-opiskelijoille kesätyöpaikkoja useassa eri toiminnossa Porvoon tuotantolaitoksillamme Kilpilahdessa.

Meillä työtä tehdään toisia kunnioittaen ja hyvää yhteistyötä vaalien. Toivommekin hakijoilta positiivista ja oma-aloitteista asennetta hyödyntää opinnoissa saatuja tietoja työelämään sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten hakijalla on oltava vahva kunnioitus laadukkaan työn merkitysestä turvallisessa työympäristössä.

Kesätyö korkeakouluopiskelijalle voi olla joko päivä- tai vuorotyötä ja pääset avustamaan tuotantolaitoksille tehtävissä valmisteluissa, suunnittelussa, työnjohdossa sekä prosessityöstä riippuen opinnoistasi ja jo kertyneestä ammattitaidostasi. Mainitsethan hakemuksessasi, mitkä tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Kesätyöhön valitulta edellytetään 18 vuoden ikää, meneillään olevia opintoja sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Meillä kesätyöntekijät saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista kehittymistään ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mielekkään työn turvallisessa työympäristössä. Borealis tarjoaa myös ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko kesätyöstä yrityksessämme ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit yksi meidän upeista kesätyöntekijöistämme ja lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta 24.2.2019 mennessä.

Apply now

Contacts

+358 50 3794 230
Lotta Pohjola-Korhonen