Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Kunnossapidon harjoittelijoita

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Määräaikainen sopimus
  • Application Deadline: 31/10/2018
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

Tarjoamme kone- ja metallialan tai sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa suorittaville henkilöille harjoittelupaikkoja kunnossapidossamme Porvoon tuotantolaitoksillamme Kilpilahdessa.

Meillä harjoittelijat saavat tutustua työelämään sekä kasvattaa henkilökohtaista kehittymistään ammattitaitoisten ja reilujen työntekijöidemme opastamana ja kannustamana. Tarjoamme harjoittelijoillemme työvuoron aikana aterian sekä ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta. Harjoittelu on myös loistava mahdollisuus jatkaa kesätöihin tuotantolaitoksillamme, jos osaaminen ja tarve ajan kuluessa kohtaavat. Harjoittelujaksot ovat palkattomia ja alkavat tammikuussa 2019.

Kiinnostuitko harjoittelujaksosta yrityksessämme ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu tuleva alan ammattilainen? Kerro meille hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit yksi meidän upeista harjoittelijoistamme ja lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 31.10.2018 mennessä.  

Huomioithan, että harjoitteluun valitulta edellytetään 18 vuoden ikää sekä hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Borealis on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. Borealiksen pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa, ja sillä on toimintaa yli 120 maassa. Henkilöstöä on nykyään noin 6.600 eri puolilla maailmaa, ja vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 7,6 miljardia euroa. Borealis Polymers Oy:n toiminnot sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, jossa työskentelee noin 900 henkilöä. Toiminnot muodostuvat viidestä tuotantolaitoksesta, innovaatiokeskuksesta ja asiakaspalvelukeskuksesta. Lisää Borealiksesta löydät kotisivuilta osoitteesta www.borealisgroup.com

Apply now

Contacts

+358 50 3794 230
Lotta Pohjola-Korhonen