Download list
Locations / Sites
Contacts

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Kunnossapitoinsinööri, mekaaninen kunnossapito

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 29/09/2019
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

 

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Kaipaatko uusia haasteita ja haluat olla osa motivoitunutta työyhteisöämme? Haemme innokasta ja oma-aloitteista koneiden ja kiinteiden laitteiden mekaniikat ymmärtävää kunnossapitoinsinööriä muovitehtaan kunnossapitoon.

 

Kunnossapitoinsinöörinämme sinulla on keskeinen rooli muovitehtaan koneita ja laitteita koskettavan käyttöomaisuuden hallinnassa. Roolissasi vedät tai osallistut useisiin luotettavuuden ylläpitoon ja parantamiseen tai laitosten kehittämiseen tähtääviin projekteihin, laiteongelmien ratkaisuihin ja kunnossapitotoiminnan kehittämiseen. Monipuolisessa tehtävässä tarvitset erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Pidämme tavoitteet korkealla – jos sinulla on aito halu oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi edelleen, sovit joukkoomme loistavasti!

 

Kunnossapitoinsinöörinä tehtäviäsi ovat esimerkiksi:

  • Käyttöomaisuudenhallinnan prosessien vetäminen ja valvonta
  • Vika-analyysien laatiminen
  • Kunnossapidon erinäiset raportointi- ja tilastointityöt
  • Laitteiden korjaus- ja investointiesitykset sekä kyseisen portfolion hallinta
  • Toimiminen kunnossapidon asiantuntijana työryhmissä ja projekteissa

 

Oletko innostunut asioiden kehittämisestä ja palat halusta oppia uutta mielekkäiden työtehtävien parissa?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri/DI) sekä vankka kokemus teollisuuden laitteistoista ja kunnossapidosta. Ihanteellisessa tilanteessa sinulla on tietotaitoa sekä pyörivistä laitteista että putkisto- ja painelaitekorjauksista. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Meillä Borealiksella turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme sinulta huolellista, turvallisuusorientoitunutta työotetta ja asennetta.

 

Miksi Borealis?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä Borealiksella on vahva yhdessä tekemisen meininki ja positiivinen henki. Meillä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, ja tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia uran eri vaiheisiin. Borealiksella henkilöstön hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta huolehditaan monin eri tavoin. Lisäksi tarjoamme työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

 

Jos haluat keskustella lisää työnkuvasta, lisätietoja mielellään antaa aluekunnossapitopäällikkö Somaina Odiah, puh. 050 379 4689.

Kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen? Ota rohkeasti yhteyttä Talent Acquisition Specialist Aliisa Vainikkaan, aliisa.vainikka@borealisgroup.com.  

 

Kiinnostuitko tehtävästä ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Odotamme innolla kuulevamme sinusta. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuajalla, joten laita hakemuksesi jo tänään CV:n ja palkkatoiveen kera. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 29.9.2019.

 

 

 

Apply now

Contacts

+358 503794689
Somaina Odiah