Download list
Locations / Sites
Contacts

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Kvalitetsingenjör / Quality engineer (m/f)

  • Location: Sweden, Stenungsund
  • Type: Permanent
  • Application Deadline: 01/09/2019
  • Hours: Full-time

Apply now

Har du erfarenhet av processindustrin och jobbat i labbmiljö eller tidigare arbetat som kvalitetsingenjör? Då kan du vara Borealis nya medarbetare till vårt labb på vår krackeranläggning i Stenungsund! 

Söker du en arbetsgivare som sätter säkerheten först? Som kvalitetsingenjör tillser du att ledningssystemet för kvalitet upprätthålls enligt ISO17025 (ackreditering). Du tillförsäkrar att kvalitetsprocedurerna efterföljs inom laboratoriet och ansvarar för intern- och externrevisioner. Du ansvarar även för utbildning och analys av färdig produkt för import eller export. I rollen utför du dessutom ackrediterade analyser inom miljökontroll och tar ansvar för samt utför kalibreringar. Beredskap ingår i tjänsten vilket innefattar en del ensamarbete. Här har du stora möjligheter att bidra med din expertis i problemlösning inom analysteknik!

 

Vem är du?  För att vara rätt person för rollen behöver du ha :

  • Erfarenhet av arbete mot Swedac eller liknande myndighet är meriterande
  • Erfarenhet av arbete med ISO17025/-9000 är meriterande
  • Erfarenhet av leda andra är meriterande
  • Lämplig utbildning på högskolenivå inom exempelvis kemiteknik, kemi, bioteknik eller liknande
  • Tidigare erfarenheter av laboratorieverksamhet med analytiskt arbete
  • God kommunikationsförmåga i tal och skrift, i både svenska och engelska

 

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten med ett analytiskt tänkande och trivs med att ta egna initiativ. Du är självständig som person. Då du i rollen som kvalitetsingenjör arbetar med kvalitetskontroll för våra driftavdelningar är servicekänsla en egenskap vi värderar högt. Du är en flexibel person med förmåga att kunna prioritera ditt arbete vid behov och tänka i nya banor. Mycket av arbetet utgår från team och vi värdesätter därför kommunikativ förmåga såväl som samarbetsförmåga.

 

Trivs du bäst i labbmiljö och vill fortsätta att utvecklas inom branschen? Vi ser framemot din ansökan senast den 1 September, 2019. Vi ber dig inkludera CV och personligt brev i din ansökan. För detaljerad information om rollen, vänligen kontakta Agne Myhre, Laboratoriechef på 0303-873 72. För frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Sofia Bäckhed, Talent Acquisition Specialist på 0303-863 78.

Apply now

Contacts

+46 303 8 6378
Sofia Bäckhed