Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Laadunvalvonnan asiantuntija

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 30/04/2019
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

 Kaipaatko uusia haasteita ja haluat olla osa innostavaa työyhteisöämme? Haemme laadunvalvonnan asiantuntijaa vastuulliseen tehtävään laboratoriopalveluihin.

 

Avoinna olevassa tehtävässä työskentelet tuoteluokittelijana ja toimit laadunvalvontalaboratorion linkkinä eri sidosryhmien, kuten tuotantolaitosten, tuoteomistajien sekä tuotannonsuunnittelun suuntaan. Monipuolisessa tehtävässä tarvitset niin yhteistyö- ja paineensietokykyä kuin tietoteknisiä taitoja. Pääset osaksi ammattitaitoista laadunvalvontalaboratoriota, jossa teemme työt yhteistuumin toisiamme arvostaen. Työpäivämme ovat vaihtelevia ja pidämme tavoitteet korkealla - jos sinulla on aito halu oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi edelleen, sovit joukkoomme loistavasti!

Borealiksella sinusta pidetään hyvää huolta: meillä panostetaan henkilöstön hyvinvointiin monin eri tavoin, ja henkilöstöetumme ovat kilpailukykyiset (mm. ilmaiset työmatkakuljetukset). Meillä on myös mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, ja tarjoamme kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin.

 

Mitä työ pitää sisällään?

Työskentelet osana laboratoriopalvelut-osastoa, joka vastaa Porvoossa laadunvalvonnasta kahdessa eri laboratoriossa, joissa työskentelee yhteensä n. 70 henkilöä. Asiakkainamme ovat pääasiassa omat tuotantolaitoksemme, joille teemme heidän tarvitsemaansa laadunvalvontaa mm. muovituotteille, kaasuille ja kemikaaleille.

Laadunvalvonnan asiantuntijana vastuualueitasi ovat muun muassa:                                                                                                                           

  • Analyysien tulostason seuranta spesifikaatioita vasten sekä tuotteiden luokittelu
  • Laadunvalvonta-analyysien tulospoikkeamien raportointi sekä jatkotoimenpiteiden organisointi
  • Asiakassertifikaattien sekä tuotespesifikaatioiden luominen eri järjestelmiin
  • Tiedottaminen laboratoriossa tuotannon kampanjoista sekä ajankohtaisista asioista
  • Osallistuminen eri sidosryhmien kokouksiin laboratorion edustajana

 

Mitä toivomme sinulta?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (ammattikoulu, AMK) sekä mielellään muutaman vuoden kokemus laboratoriotyöstä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Toivomme, että sinulla on vahva tietotekninen osaaminen ja kyky omaksua uusia järjestelmiä. Onko sinulla jo ennestään kokemusta LIMS- ja SAP-järjestelmistä? Vielä parempi!

 

Kiinnostuitko tehtävästä ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Lähetä hakemuksesi meille CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 30.4.2019.

Jos haluat keskustella lisää työnkuvasta, lisätietoja antavat osastopäällikkö Marjo Taive puh. +358 50 379 4105 torstaina 11.4. klo 15-17 sekä ryhmäpäällikkö Sina Rasela, puh. +358 50 379 4373 keskiviikkoina 17.4. klo 8-9.30 ja 24.4. klo 13.30-15.

Apply now

Contacts

+358 50 3794 373
Sina Rasela