Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Laboratorioinsinööri

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 07/07/2019
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Kaipaatko uusia haasteita ja haluat olla osa innostavaa työyhteisöämme? Haemme insinööriä laadunvalvontalaboratorioomme Kilpilahteen Porvooseen.

Työskentelet osana laboratoriopalvelut-osastoa, joka vastaa laadunvalvonnasta kahdessa eri laboratoriossa, joissa työskentelee yhteensä noin 70 henkilöä. Asiakkainamme ovat pääasiassa omat tuotantolaitoksemme, joille teemme heidän tarvitsemaansa laadunvalvontaa mm. muovituotteille, kaasuille ja kemikaaleille.

Vastuullisessa ja monipuolisessa tehtävässä vastuualueisiisi kuuluu muun muassa:

  • Aktiivinen kontaktien ylläpitäminen eri sidosryhmiin
  • Menetelmien kehittäminen, ohjelmistojen ylläpitäminen ja kehittäminen, ohjeiden laatiminen
  • Uusien laitteiden hankinta, käyttöönotto ja huolto
  • Laboratorion laatuvastaavan tehtävät, esim. asiakasauditointeihin osallistuminen, laatupoikkeamista raportointi
  • Ympäristömittauksiin osallistuminen, näytteiden analysointi ja raportointi
  • Ongelmanratkaisu mm. tuotantoon, näytteenottoon ja analyyseihin liittyvissä haasteissa

Pääset osaksi ammattitaitoista laadunvalvontalaboratoriota, jossa teemme työt yhteistuumin toisiamme arvostaen. Työpäivämme ovat vaihtelevia ja pidämme tavoitteet korkealla; jos sinulla on aito halu oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi edelleen, sovit joukkoomme loistavasti! 

Oletko valmis ottamaan haasteita vastaan ja laittamaan tarvittaessa kädet saveen?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. laboratorioanalyytikko) ja muutaman vuoden kokemus laboratoriotyöstä. Erinomaiset IT-taidot ovat edellytyksenä työssä menestymiselle. Plussaa on, jos myös työkalut pysyvät tarvittaessa kädessäsi. Ulospäinsuuntautuneisuus, yhteistyökyky ja oma-aloitteisuus ovat tehtävässä eduksi. Toivomme myös, että hallitset suomen ja englannin kielen niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Miksi Borealis?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työtehtävän kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä Borealiksella on vahva yhdessä tekemisen meininki ja positiivinen henki, ja työskentelemme toinen toisiamme kunnioittaen. Meillä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, ja tarjoamme kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Borealiksella henkilöstön hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta huolehditaan monin eri tavoin. Lisäksi tarjoamme ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko tehtävästä ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Odotamme innolla hakemustasi! Lähetäthän sen meille CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 7.7.2019.

Jos haluat keskustella lisää työnkuvasta, lisätietoja antaa laboratoriopäällikkö Petri Haahkamo, puh. +358 50 379 4093.

                                                 

Borealis on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. Borealiksen pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa, ja sillä on toimintaa yli 120 maassa. Henkilöstöä on nykyään noin 6.800 eri puolilla maailmaa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 8,3 miljardia euroa. Borealis Polymers Oy:n toiminnot sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, jossa työskentelee noin 900 henkilöä. Toiminnot muodostuvat viidestä tuotantolaitoksesta, innovaatiokeskuksesta ja asiakaspalvelukeskuksesta. Lisää Borealiksesta löydät kotisivuilta osoitteesta www.borealisgroup.com

Apply now

Contacts

+358 503794093
Petri Haahkamo