Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Lastausoperaattoreita

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 30/11/2018
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

 

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

Haemme kahta motivoitunutta lastausoperaattoria vakituiseen työsuhteeseen materiaalinkäsittelyyn Porvoon tuotantopaikkakunnalle Kilpilahteen.

Lastausoperaattorin työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä, jossa aamuvuoroviikolla työ tehdään 7-15 välillä ja iltavuoroviikolla 11-19 välisenä aikana. Materiaalinkäsittelyssä meillä on 12 vakituista lastausoperaattoria ja vuorossa toimitaan tiiviissä neljän hengen tiimissä. Työyhteisössämme vallitsee välitön ilmapiiri ja rento tekemisen meininki. Tuemme ja kannustamme toisiamme tekemään aina parhaansa. Työpäivämme ovat vaihtelevia ja pidämme yhdessä tavoitteet korkealla, jotta kehitämme ammattitaitoamme päivittäin.

 Tehtäviin kuuluvat mm.

  • Pakatun tuotteen trukkilastaus
  • Irtotuotteen lastaus
  • Tietojen käsittely SAP-järjestelmässä
  • Turvallisten toimintatapojen ylläpitäminen ja kehittäminen
  • Varastotilojen järjestyksestä ja siisteydestä huolehtiminen

Odotamme hakijalta ammatillista koulutusta, mielellään logistiikan alalta, tai vähintään muutaman vuoden alakohtaista kokemusta. Trukinajotaidon osaaminen ja käyttökokemus sekä sujuvat tietoteknilliset taidot ovat iso etu tässä haussa. Tehtävässä menestyäkseen on myös etua, jos tulet toimeen eri tilanteissa englannin kielellä.

Lisäksi toivomme, että persoonaltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Meillä työt tehdään yhdessä, joten yhteistyökyky ja joustavuus ovat piirteitä, jota tehtävässä pärjäämiseen tarvitaan. Arvostamme suuresti innokkuutta oppia uutta ja halua jakaa osaamistasi myös muille työyhteisössä. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten sinulla on vahva ymmärrys laadukkaan työn merkityksestä turvallisessa työympäristössä.

Tarjoamme sinulle positiivisesti haastavan työympäristön ja monipuolisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen. Borealiksella on mahdollisuuksia käydä kohdennettuja koulutuksia uran eri vaiheissa ja huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöille ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko paikasta ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Jos haluat keskustella lisää tehtävänkuvasta, lisätietoja mielellään antaa päivämestari Tomi Korhonen puh. 050 3794 149.

Odotamme innolla hakemustasi tähän paikkaan, joten lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 30.11.2018. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuajalla ja täytämme paikan heti, kun löydämme tehtävään meille sopivan henkilön!

 

Borealis on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. Borealiksen pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa, ja sillä on toimintaa yli 120 maassa. Henkilöstöä on nykyään noin 6.600 eri puolilla maailmaa, ja vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 7,6 miljardia euroa. Borealis Polymers Oy:n toiminnot sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, jossa työskentelee noin 900 henkilöä. Toiminnot muodostuvat viidestä tuotantolaitoksesta, innovaatiokeskuksesta ja asiakaspalvelukeskuksesta. Lisää Borealiksesta löydät kotisivuilta osoitteesta www.borealisgroup.com

 

Apply now

Contacts

+358 50 3794 149
Tomi Korhonen