Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Maintenance Engineer (m/v)

  • Location: Belgium, Antwerp
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 22/03/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

Voor onze compounding plant in Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven onderhoudsingenieur, die onze fabriek doet draaien zonder kink in de kabel

 

Ben je op zoek naar een uitdaging die jouw technische kwaliteitein in de verf zet?

Als maintenance engineer bij Borealis krijg je de kans om je eerste carrière-stappen te zetten binnen een groeiend, internationaal bedrijf. Jouw bijdrage helpt Borealis om innovatieve oplossingen te bieden richting de draad- en kabelindustrie. Je komt in aanraking met diverse domeinen binnen productie en onderhoud, waardoor je een brede waaier aan contacten kan leggen binnen de plant. Bovendien scherp je gaandeweg je technische kennis verder aan zodat je op lange termijn ook nieuwe ontdekkingen kan maken in andere functies binnen Borealis.

Als maintenance engineer speel je een cruciale rol in de optimale werking van onze compounding plant. Jouw bijdrage bestaat uit volgende taken:

  • Je bent verantwoordelijk voor de korte tot lange termijn beschikbaarheid en het technische beheer van de operationele installaties en de uitwerking van een onderhoudsstrategie in functie van het beschikbare budget
  • Je definieert, coördineert en implementeert (preventieve) onderhoudsactiviteiten. Je neemt hierbij ook een actieve rol op bij de preventieve en langetermijnplanning.
  • In het kader van continuous improvement draag je een steentje bij op vlak van het aanbrengen van verbeteringen en aanpassingen. Daarnaast bied je ook ondersteuning in projecten.
  • Je bent verantwoordelijk voor de onderhoudsprocedures en -contracten.
  • Je kijkt toe op het tijdig uitvoeren van de wettelijke, noodzakelijke inspecties op de operationele installaties en corrigeert de vastgestelde gebreken
  • Je vormt een goede tandem met de teamleader voor planning van de werken en de taak van back-up teamleader opnemen.

Wil jij onze uitblinker worden op vlak van technisch onderhoud en glans aan je carrière geven?

Om de rol van maintenance engineer tot een succes te brengen, heb je bij voorkeur een bachelor of masterdiploma in de Ingenieurswetenschappen of equivalent door ervaring. Jouw passie voor techniek, gezonde dosis assertiviteit en zin voor zelfstandigheid helpen je om onze onderhoudsstrategieën verder vorm te geven en te implementeren. Je bent in staat om intern te netwerken zodat je alle relevante partijen betrekt in jouw activiteiten. Anderen zouden je typeren als een oplossingsgericht en gestructureerd persoon, die veiligheid en integriteit hoog in het vaandel draagt. Daarnaast communiceer je vlot in Engels en Nederlands. Kennis van Microsoft Office is belangrijk. Ervaring met SAP is een troef.

Ben je overtuigd van de chemie tussen jou en Borealis?

We kijken ernaar uit om je online sollicitatie te ontvangen. Gelieve je CV en motivatiebrief toe te voegen. We behouden ons het recht voor om deze vacature af te sluiten van zodra we voldoende geschikte CV's hebben ontvangen.

Voor meer gedetaillerde informatie kan je de recruiting manager, Philippe De Schoenmaeker (0032 474 98 99 87) contacteren. Voor vragen met betrekking tot je sollicitatie of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Talent Acquisition, Karolien Vercauteren (0032 472 46 62 03)

Over Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen. Met hoofdzetel in het Oostenrijkse Wenen stelt het bedrijf momenteel ongeveer 6.600 mensen tewerk in ruim 120 landen. Borealis boekte een omzet van 7,5 miljard euro en een nettowinst van 1.095 miljoen euro in 2018. Mubadala bezit - door hun holding bedrijf - 64% van het bedrijf, terwijl de overige 36% in handen is van het Oostenrijkse OMV, een geïntegreerde, internationale olie- en gasmaatschappij. In samenwerking met Borouge, een joint venture met Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC), levert Borealis producten en diensten aan klanten over heel de wereld. www.borealisgroup.com 

Apply now

Contacts

+32 472 46 62 03
Karolien Vercauteren