Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Mecanicien (m/v)

  • Location: Belgium, Antwerp
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 22/03/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

Onze compounding plant in Antwerpen zoekt een mecanicien met goesting om de handen vuil te maken zodat onze fabriek op wieltjes blijft draaien

 

Ben je op zoek naar een stabiele job bij een bedrijf waar veiligheid prioriteit heeft?

Je komt terecht in een ervaren team met 4 andere mecaniciens. Een saaie dag staat niet op het programma want je werkt mee aan het onderhoud van vier verschillende productielijnen. Verder krijg je de vrijheid om ook zelf initiatieven te nemen waar je verbeteringen mogelijk ziet. Veiligheid dragen we hoog in het vaandel. We bieden je een contract van onbepaalde duur met daguren. Op lange termijn zijn er ook opportuniteiten om verdere stappen te zetten in je loopbaan.

Als onderhoudstechnieker ben je voornamelijk bezig met volgende belangrijke taken:

  • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse mechanische onderhoudswerken in de productieafdelingen, met als doel de beschikbaarheid van de installaties optimaal te houden.
  • Je stelt verbeteringen voor om de productie te verhogen, offgrade productie te voorkomen en de kwaliteit van het product en het productieproces te verbeteren.
  • Je controleert, herstelt en reviseert de roterende machines en statische toestellen.
  • Je verzekert het preventief onderhoud van de machines.
  • Je werkt mee aan de foutenanalyse en zoekt actief mee naar oplossingen voor mechanische onderhoudsproblemen.

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je geboeid door techniek?

Heb je daarnaast een bachelordiploma mechanica, elektromechanica of industriële onderhouds-technieken of een gelijkwaardig denk- en werkniveau? Dan ontmoeten we je graag! Een relevante werkervaring en ervaring in het bedienen van werkplaatsmachines zijn daarenboven een belangrijke troef. Verder word je door je omgeving omschreven als plichtsbewust, assertief en zelfstandig. Je ondersteunt je collega's waar nodig, net zoals zij jou ook hulp bieden. Veiligheid komt voor jou op de eerste plaats. Een flexibele ingesteldheid helpt je in het omgaan met wisselende prioriteiten. Meedenken met de organisatie vind je leuk en je reikt dan ook graag een verbeteringsvoorstel aan. Je beschikt over een grondige kennis van het Nederlands en een basiskennis van het Engels.

Lijkt deze job je op het lijf geschreven?

We kijken ernaar uit om je online sollicitatie te ontvangen. Gelieve je CV en motivatiebrief toe te voegen. We behouden ons het recht voor om deze vacature af te sluiten van zodra we voldoende geschikte CV's hebben ontvangen.

Voor meer gedetaillerde informatie kan je de recruiting manager, Philippe De Schoenmaeker (0032 478 98 99 87) contacteren. Voor vragen met betrekking tot je sollicitatie of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Talent Acquisition, Karolien Vercauteren (0032 472 46 62 03)

Over Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen. Met hoofdzetel in het Oostenrijkse Wenen stelt het bedrijf momenteel ongeveer 6.600 mensen tewerk in ruim 120 landen. Borealis boekte een omzet van 7,5 miljard euro en een nettowinst van 1.095 miljoen euro in 2018. Mubadala bezit - door hun holding bedrijf - 64% van het bedrijf, terwijl de overige 36% in handen is van het Oostenrijkse OMV, een geïntegreerde, internationale olie- en gasmaatschappij. In samenwerking met Borouge, een joint venture met Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC), levert Borealis producten en diensten aan klanten over heel de wereld. www.borealisgroup.com 

Apply now

Contacts

+32 472 46 62 03
Karolien Vercauteren