Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Mechanisch onderhoudstechnieker

  • Location: Belgium, Antwerp
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 19/12/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

Onze fabriek in Antwerpen zoekt een mechanisch onderhoudstechnieker met goesting om de handen vuil te maken zodat onze fabriek op wieltjes blijft draaien

Ben je op zoek naar een stabiele job bij een bedrijf waar veiligheid prioriteit heeft?

Je komt terecht in een ervaren team. Een saaie dag staat niet op het programma want je werkt mee aan het onderhoud van de verschillende productielijnen. Verder krijg je de vrijheid om ook zelf initiatieven te nemen waar je verbeteringen mogelijk ziet. Veiligheid dragen we hoog in het vaandel. We bieden je een contract van onbepaalde duur met daguren. Op lange termijn zijn er ook opportuniteiten om verdere stappen te zetten in je loopbaan.

Als onderhoudstechnieker ben je voornamelijk bezig met volgende belangrijke taken:

  • Je bent      verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse mechanische      onderhoudswerken in de productieafdelingen, met als doel de      beschikbaarheid van de installaties optimaal te houden.
  • Je stelt verbeteringen      voor om de productie te verhogen, offgrade productie te voorkomen en de      kwaliteit van het product en het productieproces te verbeteren.
  • Je controleert,      herstelt en reviseert de roterende machines en statische toestellen.
  • Je verzekert het      preventief onderhoud van de machines.
  • Je werkt mee aan de      foutenanalyse en zoekt actief mee naar oplossingen voor mechanische      onderhoudsproblemen.

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je geboeid door techniek?

Heb je daarnaast een bachelordiploma mechanica, elektromechanica of industriële onderhouds-technieken of een gelijkwaardig denk- en werkniveau? Dan ontmoeten we je graag! Een relevante werkervaring en ervaring in het bedienen van werkplaatsmachines zijn daarenboven een belangrijke troef. Verder word je door je omgeving omschreven als plichtsbewust, assertief en zelfstandig. Je ondersteunt je collega's waar nodig, net zoals zij jou ook hulp bieden. Veiligheid komt voor jou op de eerste plaats. Een flexibele ingesteldheid helpt je in het omgaan met wisselende prioriteiten. Meedenken met de organisatie vind je leuk en je reikt dan ook graag een verbeteringsvoorstel aan. Je beschikt over een grondige kennis van het Nederlands en een basiskennis van het Engels.

Lijkt deze job je op het lijf geschreven?

We kijken ernaar uit om je online sollicitatie te ontvangen voor 19/12/2019. Gelieve je CV en motivatiebrief toe te voegen. We behouden ons het recht voor om deze vacature af te sluiten van zodra we voldoende geschikte CV's hebben ontvangen.

Voor meer gedetailleerde informatie kan je de recruiting manager, Pieter Van Damme (pieter.vandamme@borealisgroup.com) contacteren. Voor vragen met betrekking tot je sollicitatie of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Talent Acquisition, Karolien Vercauteren (0032 472 46 62 03)

Over Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen met hoofdzetel in het Oostenrijkse Wenen. Het stelt momenteel meer dan 6800 medewerkers tewerk en heeft activiteiten in ruim 120 landen. In 2018 boekte Borealis een omzet van 8,3 miljard euro en een nettowinst van 906 miljoen euro. Via zijn holdingmaatschappij bezit Mubadala 64% van het bedrijf, terwijl de overige 36% in handen is van het Oostenrijkse OMV, een geïntegreerde, internationale olie- en gasmaatschappij. In samenwerking met Borouge, een joint venture met Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC), en met Baystar™, een joint venture met Total en NOVA Chemicals in Texas, VS, levert Borealis diensten en producten aan klanten over de hele wereld. Als je wil blijven ontdekken over Borealis, kan je terecht op onze website www.borealisgroup.com en LinkedIn pagina https://www.linkedin.com/company/borealis/ )

Apply now

Contacts

+32 472 46 62 03
Karolien Vercauteren