Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Mechanisch Werkvoorbereider

  • Location: Belgium, Kallo
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 31/03/2020
  • Hours: Voltijds

Apply now

Borealis Kallo heeft binnen de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy2 een vacature voor een

Mechanisch Werkvoorbereider

We bieden jou de kans om deel uit te maken van ons getalenteerd team – locatie: Kallo.

Daarom wil jij aan de slag bij Borealis

Als mechanisch werkvoorbereider krijg je de kans om dagelijks mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Initieel word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma om je voor te bereiden voor het plannen van onderhoudsactiviteiten in de nieuwe installatie. Je zal deel uitmaken van een groeiend, internationaal bedrijf waar een open cultuur heerst. Door te kiezen voor Borealis kom je terecht in een veilige werkomgeving waar het welzijn van onze werknemers prioriteit is. Een aangename werksfeer, een goede work-life balance, een no-nonsense werkomgeving, … we bieden het je allemaal!

Een greep uit jouw takenpakket

Als Mechanisch Werkvoorbereider sta je in voor het dagelijks mee opbouwen en handhaven van de werkprocessen m.b.t. werkvoorbereiding en planning. Je staat in voor het uitwerken van een dagplanning, een weekplanning en een middellange termijnplanning.

  • In de projectfase binnen de nieuwe productie-afdeling Dehy2 wordt je getraind in de opbouw en werking van de nieuwe installatie en toestellen, de gekozen onderhoudsstrategie en geraak je vertrouwd met de typische onderhoudsopdrachten. Je zet de nodige werkprocessen op m.b.t. werkvoorbereiding en planning.
  • Je staat in voor de voorbereiding en planning van de uit te voeren onderhoudswerken en identificeert voor welke taken een risicoanalyse dient uitgewerkt te worden, hiervoor werk je nauw samen met de Maintenance Engineer en de Teamleader.
  • Je werkt een standaard voorbereidingssystematiek uit voor weerkerende onderhoudswerken en zorgt ervoor dat de technische documentatie up-to-date blijft.
  • Je evalueert de uitgevoerde taken en optimaliseert de werkvoorbereiding op vlak van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie, materialen, duurtijden en kosten.
  • Je houdt je tijdens het uitvoeren van jouw taken voortdurend aan de VGMK richtlijnen en voorschriften en zorgt dat in de werkvoorbereiding met de VGMK aspecten is rekening gehouden zodat dit resulteert in een veilige uitvoerbaarheid.

Daarom kiezen wij voor jou

Naast je bachelordiploma in een technische richting ((Elektro)mechanica), kan je ook enkele jaren relevante praktijkervaring als maintenance werkvoorbereider in de (petro)chemische sector voorleggen. Als extra troef heb je ervaring met het opstellen van een schedule voor multidisciplinaire activiteiten in dagdagelijks onderhoud. Jouw sterke mechanische kennis vul je aan met een gedegen know how van E&I. Je kan vlot werken met MS Office en planning-, werkvoorbereidings- en beheerstools (o.a. SAP, Primavera). Je drukt je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Door je systematische aanpak zorg je voor een goede interne en externe communicatie, zowel mondeling als schriftelijk. Een meeting leiden gaat jou vlot af! Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar oplossingen en garandeert steeds een optimale kwaliteit in je werk! Daarenboven ben je positief en verantwoordelijk ingesteld. Je neemt actief mee deel aan het wachtsysteem en verder verwachten we een flexibele attitude om tijdelijk mee te draaien in een ploegensysteem

Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Voor meer informatie over deze functie of vragen m.b.t. je sollicitatie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist (charlotte.leyseele@borealisgroup.com). 

Apply now

Contacts

+32 492130836
Charlotte Leyseele