Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Payroll Officer (m/v)

  • Location: Belgium, Kallo
  • Type: Tijdelijk
  • Application Deadline: 28/02/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

 

We hopen binnenkort een tijdelijke Payroll Officer met de nodige zin voor precisie en proactiviteit te verwelkomen in ons kantoor in Kallo.

 

Wil je je kennis en expertise in payroll uitbreiden … dan ben je bij Borealis aan het goede adres. 

Je krijgt de kans om mee te werken aan het correct opstellen en uitvoeren van de verloning voor de medewerkers van de nieuwe Dehydrogenatie plant in Kallo. Je staat er echter niet alleen voor en krijgt de nodige coaching van een ervaren collega die reeds de huidige personeelsadministratie verzorgt. Verder draag je ook je steentje bij aan de verwerking van ons flexibel verloningsplan. Het gaat om een tijdelijke positie tot 31 December 2020.

We zoeken jouw expertise om ons te ondersteunen bij volgende taken

  • Je bent verantwoordelijk voor het vlot, correct en stipt uitvoeren van de payroll processen.
  • Je beheert de personeelsdatabase in SAP.
  • Je faciliteert de personeelsadministratie m.b.t. tijdskrediet, bestelling maaltijdcheques, opvolging m.b.t ziektes en afwezigheden, SWT enz.
  • Je bent eerste aanspreekpersoon voor medewerkers voor courante vragen i.v.m. HR gerelateerde afspraken over loonadministratie, verzekeringen (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering) en interne lokale personeelsprocedures.
  • Je werkt nauw samen met je HR-collega’s van de andere locaties aan een efficiënte HR Service organisatie in België & Nederland.

Deze job kan iets voor jou zijn als ... 

... je beschikt over een bachelordiploma, bij voorkeur in een sociaal-maatschappelijke richting. Een eerste ervaring in het werken in payroll (2 à 3 jaar) is een meerwaarde. Verder ben je een vlotte gebruiker van office-toepassingen Word, Excel, Outlook. Kennis van SAP-HR wordt sterk geapprecieerd. Je beheerst de Nederlandse taal en hebt een goede kennis van het Engels. Om deze rol tot een succes te maken, is een 'first time right input & excellent data quality output' mindset van belang. Jouw sterktes liggen in je communicatieve en organisatorische vaardigeheden, je probleemoplossende ingesteldheid en je discretie. Zin voor initiatief en een proactieve houding helpen je om de nodige resultaten te boeken. Je ondersteunt je collega's en je bent een teamplayer in hart en nieren.

Hoe solliciteren?

Ben je geïntersseerd in deze opportuniteit? We kijken ernaar uit om je online sollicitatie te ontvangen. Gelieve je CV en motivatiebrief toe te voegen. We behouden ons het recht voor om deze vacature af te sluiten van zodra we voldoende geschikte CV's hebben ontvangen.

Voor meer gedetaillerde informatie kan je de recruiting manager, Lies Moens (0032 11 45 9031) contacteren. Voor vragen met betrekking tot je sollicitatie of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Talent Acquisition, Karolien Vercauteren (0032 472 46 62 03)

Over Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen. Met hoofdzetel in het Oostenrijkse Wenen stelt het bedrijf momenteel ongeveer 6.600 mensen tewerk in ruim 120 landen. Borealis boekte een omzet van 7,5 miljard euro en een nettowinst van 1.095 miljoen euro in 2018. Mubadala bezit - door hun holding bedrijf - 64% van het bedrijf, terwijl de overige 36% in handen is van het Oostenrijkse OMV, een geïntegreerde, internationale olie- en gasmaatschappij. In samenwerking met Borouge, een joint venture met Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC), levert Borealis producten en diensten aan klanten over heel de wereld. www.borealisgroup.com

 

Apply now

Contacts

+32 472 46 62 03
Karolien Vercauteren