Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Haemme henkilöitä vakituiseen työsuhteeseen Porvoon katalyyttitutkimukseen

 • Location: Finland, Porvoo
 • Type: Toistaiseksi voimassa
 • Application Deadline: 27/04/2018
 • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Katalyytti- ja prosessikehitys on tärkeä osa Borealiksen tutkimusorganisaatiota sisältäen katalyyttien sekä prosessiteknologian kehittämisen. Katalyyttitutkimus-ryhmän tehtävänä on kehittää Borstar® prosessiin uusia katalyyttejä edistyneisiin polyeteenituotteisiin. Porvoon Innovaatiokeskus työllistää noin 130 henkeä tutkimuksessa, laboratoriossa, koetehtaissa ja muissa toiminnoissa. Tärkeimmät toiminta-alueet ovat katalyytti- ja prosessitutkimus. Etsimme nyt henkilöitä katalyyttien kehitykseen. Työssä teet orgaanista synteesityötä laboratoriomittakaavassa ja polymerointitestejä tutkimuskatalyyteillä painottaen korkeaa työturvallisuutta. Teknisen osaamisen lisäksi tulet tekemään tiivistä yhteistyötä osana kansainvälistä tutkimusorganisaatiotamme.

Edellytämme hakijalta

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK, ammattiopisto)  
 • Käytännön kokemusta laboratoriotyöskentelystä
 • Inerttityöskentely (katalyyttien käsittely ja polymerointi)
 • Kykyä käsitellä turvallisesti vaarallisia kemikaaleja (pyroforiset yhdisteet, syttyvät nestekaasut)
 • Tietokoneen ja käyttöjärjestelmien sujuvaa käyttöä (Word, Excel ja mielellään SAP).
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Joustavuutta, yhteistyö- ja organisointikykyä

Toivomme, että motivoitunut ja tulosorientoitunut ote näkyy työssäsi ja haluat kehittää jatkuvasti itseäsi innovatiivisessa ympäristössämme. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten sinulla on vahva ymmärrys laadukkaan työn merkityksestä turvallisessa työympäristössä. Työssä menestymiseen tarvitset analyyttista kykyä ajatella asioita, oma-aloitteisuutta sekä taitoa rakentaa ja pitää yllä tiimin sisäistä ryhmähenkeä. Yrityksen arvot ovat meille hyvin tärkeitä ja toivomme sinun kunnioittavan ja tunnistavan ne myös itselle merkityksellisiksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin ja meiltä löytyy monipuoliset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen. Olemme myös ylpeitä mainitaksemme, että tulet työskentelemään tuloksellisessa, inspiroivassa ja positiivisessa työympäristössä, jossa on vahva kansainvälinen ja toisia arvostava henki. Borealis järjestää myös ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä koskien avoinna olevia tehtäviämme kohtaan, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:Pascal Castro, Competence Manager Catalyst Design,pascal.castro@borealisgroup.com, puh +358 50 379 0334

Apostolos Krallis, Competence Manager Catalyst Performance,apostolos.krallis@borealisgroup.com. Puh.+358 50 3794 463.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä ja mielestäsi täytät useimmat hakukriteerit, lähetä sähköinen hakemuksesi sivujemme kautta viimeistään 27.4.2018 mennessä.

Apply now

Contacts

+358 503794463
Apostolos Krallis