Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Proces ingenieur

  • Location: Belgium, Kallo
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 30/05/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

Borealis Kallo zoekt voor de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy2

2 Proces Ingenieurs Waarvan 1 met focus op Utilitieslocatie: Zwijndrecht-Kallo

 

Redenen om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Bij Borealis kom je terecht in een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf. Als ervaren procesingenieur krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen, a once in a lifetime opportunity! Initieel word je ondergedompeld in een trainingsprogramma en supporteer je snel het projectteam van de nieuwe plant, nadien werk je in de technical development afdeling van de nieuwe productieplant Dehy 2. Eens alles operationeel is, zal je jezelf nog zeker kunnen blijven verder ontwikkelen en zijn er nationale en internationale doorgroeimogelijkheden (leidinggevend of op vlak van expertise).

Je functie

  • In de projectfase binnen de nieuwe technical development-afdeling Dehy2 neem je als engineer deel aan een trainingsprogramma en ben je eigenaar van een package unit waarbij je zorgt voor de compleetheid van een technisch pakket.
  • In de commissioning/opstartfase : Samen met de commissioning leader/team supporteer je de commissioning van de package units die je toegewezen worden. Je supporteert hier ook als trainer naar productie en onderhoud. Tijdens opstart help je mee in trouble shooting.
  • Tijdens continue operatie maak je deel uit van het Technical Development Team, dat haalbaarheidsstudies voor investeringsprojecten uitvoert.
  • Je staat pro-actief in voor de optimalisatie van het productieproces en levert een bijdrage om de betrouwbaarheid van de fabrieken te verhogen en dit in zeer nauwe samenwerking met verschillende departementen.
  • Je leidt en neemt actief deel aan veiligheidsstudies. Tijdens een studie/project maak je deel uit van een team en werkt verder samen met interne klanten en externe contractors, die je aanstuurt in het kader van de verschillende projecten.

Redenen om voor jou te kiezen

Je kan niet wachten om doeltreffende ondersteuning te bieden en mee problemen op te lossen zodat de fabriek op een veilige, productieve, betrouwbare en rendabele manier kan opereren. Je hebt hierbij steeds oog voor veiligheid, energie en milieu. Je behaalde een diploma burgerlijk ingenieur Scheikunde, Proces/Chemische technologie of Bio Ingenieur Proces/chemische technologie en hebt reeds enkele jaren werkervaring in een gelijkaardige functie in de (petro)chemie. Een extra troef is jouw interesse in utilities (stoom, water, etc). Als echte teamplayer werk je gemakkelijk samen met collega’s van verschillende disciplines. Je streeft voortdurend naar verbetering en hiervoor spreek je je netwerken binnen Borealis aan om projecten gerealiseerd te krijgen. Je denkt diep na over zaken, kan je mening onderbouwen en communiceren en zo ook mensen overtuigen. Jouw enthousiasme en professionele drive zijn aanstekelijk. Je komt gemakkelijk tot oplossingen door je analytische manier van denken. Je drukt je vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Verder verwachten we een flexibele attitude om tijdelijk in het ploegensysteem te werken en mee te draaien in het wachtsysteem.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. D.m.v. een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. Deze vestiging stelt zo’n 150 mensen tewerk. De nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 wordt een van de grootste, modernste installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com

Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Ann Van Zele, Technical Development & Engineering Manager (Ann.vanzele@borealisgroup.com). Je HR contactpersoon is Kristel Devriendt, Talent Acquisition Specialist (kristel.devriendt@borealisgroup.com).

Keep discovering!

Apply now