Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Productiespecialist Dehy2

  • Location: Belgium, Kallo
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 03/06/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

Borealis Kallo heeft binnen de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy2 een vacature voor een Productiespecialist Utilities.  

Redenen om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Bij Borealis kom je terecht in een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf. Als productiespecialist krijg je de kans om mee te bouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen, een uniek gebeuren! Initieel word je ondergedompeld in een intensief trainingsprogramma om je rol binnen het productiedagteam op te nemen en met je expertise de operatorgroep voor te bereiden op het uitvoeren van (pre-)commissioning activiteiten en plant opstart. Eens alles operationeel is, zal je jezelf nog zeker kunnen blijven verder ontwikkelen en zijn er nog groeimogelijkheden binnen het productie dagteam of binnen andere Operations afdelingen in Kallo.

Na een jarenlange ervaring in een chemische productie-omgeving, is deze functie de bekroning van jouw loopbaan!

Dit worden jouw taken

  • De Productiespecialist is verantwoordelijk om de korte termijnbeschikbaarheid van zijn area te garanderen en verbeteren door te voorzien in een voortdurende ontwikkeling en training van de shiftteamleden, optimalisatie van de standaard werkprocedures alsook door het geven van dagelijkse instructies met het oog op het behalen van de vooropgestelde objectieven.
  • In de projectfase binnen de nieuwe productie-afdeling Dehy2 stel je standaard operatie- en opstartprocedures op, vertaal je deze naar interactieve trainingspakketten en geef je training aan de operatorgroep over je area. Je bent productievertegenwoordiger in de FAT & SAT testen en staat in voor het certificeringen van de operatorrollen in je area. In de commissioning/opstartfase geef je samen met de operatorgroep ondersteuning aan de commissioning activiteiten en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opstartactiviteiten op basis van de opstartprocedures.
  • Tijdens turnarounds en belangrijke stilstanden ben je de operationele en coördinerende sleutelfiguur voor het uitdienstnemen en opstarten van je area, evenals voor het vrijgeven van je area voor uitvoeren van de onderhouds- en project werkzaamheden. Je bepaalt en plant de nodige onderhoudswerkzaamheden in samenspraak met onderhoud en neemt initiatief en verantwoordelijkheid voor wijzigingen aan de installaties.
  • Je zorgt voor het opstellen van in- en uitdienstnamestappenplannen van systemen met koolwaterstoffen, stoom, heaters, compressoren, pompen, stoomturbines, oliesystemen en veiligheidsventielen.

Redenen om voor jou te kiezen

Je bent gebeten door processen en techniek. Je kan niet wachten om in te staan voor dag aan dag opvolging van het proces en het uitwerken en verbeteren van de standaard operatie procedures zodat de fabriek op een veilige, productieve, betrouwbare en rendabele manier kan opereren. Je behaalde een bachelordiploma in een technische richting of hebt reeds enkele jaren werkervaring in een chemische productie-omgeving. Een extra troef is jouw kennis van reactoren of utilities (stoom, water, etc) en je ervaring met projectactiviteiten. Door je constructieve houding werk je vlot samen met collega’s van verschillende afdelingen. Je hebt een hands on mentaliteit en deelt je kennis en ‘best practices’ graag met je collega’s. Je streeft voortdurend naar verbetering en spoort ook je collega’s hiertoe aan. Je hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit en bent hierin een voorbeeld! Door je sterke sociale en communicatieve skills slaag je erin de shiftteams indirect goed aan te sturen en optimaal te doen functioneren. Jouw enthousiasme en professionele drive zijn aanstekelijk. Je staat stevig in je schoenen en drukt jezelf vlot uit, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je kan vlot overweg met standaard IT applicaties (Word, Excel, Powerpoint, Visio). Verder verwachten we een flexibele attitude om mee te draaien in het wachtsysteem.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en polypropyleen (PP). D.m.v. een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. Deze vestiging stelt zo’n 180 mensen tewerk. De nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 wordt een van de grootste, modernste installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com

Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Tom Geerts, Operations Manager HC-Dehy (tom.geerts@borealisgroup.com). Je HR contactpersoon is Kristel Devriendt, Talent Acquisition Specialist (kristel.devriendt@borealisgroup.com).

Keep discovering!

Apply now