Download list
Locations / Sites
Contacts

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Production Engineer

  • Location: Sweden, Stenungsund
  • Type: Temporary
  • Application Deadline: 25/10/2019
  • Hours: Full-time

Apply now

Har du erfarenhet av processindustrin och med stark teknisk kompetens? Är du dessutom en person som värdesätter god laganda och drivs av att komma i mål? Då kanske du är Borealis nya Production Engineer i Stenungsund.  Som Production Engineer på LT är du ansvarig för att förbättra den tekniska kompetensen och därigenom säkerställa operational excellence på fabriken.

Detta är ett vikariat från 13/1-12/10-2020.

 

Ditt arbete gör skillnad…

… och vi behöver din hjälp med att:

  • Kontinuerligt förbättra Operational Excellence (HSE, tillförlitlighet, energi, kvalitet och kostnad) genom att leda aktiviteter i anläggningen med ett långsiktigt perspektiv.
  • Leda utredningar av incidenter, definiera och följa upp uppgifter genom att använda strukturerad process för att hitta grundliggande orsaker.
  • Säkerställa att förebyggande åtgärder föreslås och genomförs och att lärdomar delas inom organisationen.
  • Utmana organisation och driva initiativ för ständiga förbättringar samt leda investeringsprojekt som genomförs av produktionsorganisationen
  • Upprätta och överföra de bästa metoderna och bidra till att utveckla procedurer och processer
  • Koordinera testkörningar gällande planering, uppföljning och rapportering

 

Vem är du?

Du har en ingenjörsexamen inom området eller likvärdig utbildning som kan vara minst lika bra. Har du inte en utbildning i bagaget, kan gedigen erfarenhet inom processindustrin fungera lika bra. Vi tror att 5-10 år praktisk erfarenhet underlättar för dig, men det är inte ett krav. Har du dessutom erfarenhet från petrokemiska anläggningar och ATEX-miljö är det meriterande. Viktigast av allt är att du kan påvisa process- och produktkunskap där du är kapabel att extrahera extern information och anpassa den till egen anläggningsmiljö genom lärdom och har god kunskap inom industriella normer och standarder.

Som person är du driven och ser till att komma i mål med dina uppgifter. Oavsett om det är på egen hand eller i samarbete med andra. Teamwork är viktigt för dig. Du är kommunikativ som person med förmåga att hantera personer med olika bakgrund, något som också bidrar till din förmåga att bygga nätverk. Du tycker också om att coacha och utbilda andra – det är inte en match för dig!

 

Är du intresserad av detta jobb? Vi ser framemot din ansökan senast den 25 Oktober, 2019. Vi ber dig inkludera CV och personligt brev i din ansökan. Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. För detaljerad information om rollen, vänligen kontakta Björn Lundin, Production Manager på +46 303 863 35. För frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Sofia Bäckhed, Talent Acquisition Specialist på 0303-863 78.

Apply now

Contacts

+46 303 8 6378
Sofia Bäckhed