Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Produktionsingenjör, Krackern

 • Location: Sweden, Stenungsund
 • Type: Permanent
 • Application Deadline: 03/12/2019
 • Hours: Full-time

Apply now

Har du erfarenhet av processindustrin och med stark teknisk kompetens? Är du dessutom en person som trivs med att leda och koordinera team? Vi söker nu en Produktionsingenjör till Krackern i Stenungsund där du kommer att få driva ditt arbete utifrån ett perspektiv som sträcker sig längre än den dagliga driften, där tekniska utredningar och problemlösning är en stor del av din arbetsdag. Du kommer ofta vara en spindel i nätet med många kontaktytor utanför egna gruppen.

Låter det som en utmaning för dig? Då kanske du är vår nya Produktionsingenjör!

 

Ditt arbete gör skillnad…

I rollen är du en nyckelspelare i det tekniska produktionsteamet, där ni tillsammans bidrar till att anläggningen, med hälsa, miljö och säkerhet, kan producera överenskomna volymer så kostnadseffektivt som möjlighet. Du arbetar för kontinuerlig förbättring och utveckling av fabriken.

… och vi behöver din hjälp med att:

 • Tillhandahålla ingenjörskompetens för att stötta fabrikens dagliga drift och projekt
 • Kontinuerligt förbättra Operational Excellence (HSE, tillförlitlighet, energi, kvalitet och kostnad) genom att leda och samordna aktiviteter i anläggningen med ett långsiktigt perspektiv. Tillsammans med övriga medlemmar i teamet prioriterar och styr ni underhållsprojekt på fabriken.
 • Leda utredningar av incidenter, definiera och följa upp uppgifter genom att använda strukturerad process för att hitta grundläggande orsaker.
 • Säkerställa att förebyggande åtgärder föreslås och genomförs och att lärdomar delas inom organisationen.
 • Utmana organisation och driva initiativ för ständiga förbättringar samt leda investeringsprojekt som genomförs av produktionsorganisationen
 • Upprätta och överföra de bästa metoderna och bidra till att utveckla procedurer och processer
 • Koordinera testkörningar gällande planering, uppföljning och rapportering

 

Vem är du?

Du har en ingenjörsexamen inom området eller likvärdig utbildning som kan vara minst lika bra. Har du inte en utbildning i bagaget, kan gedigen erfarenhet inom processindustrin fungera lika bra. Vi tror att minst 5 år praktisk erfarenhet underlättar för dig, men det är inte ett krav. Har du dessutom erfarenhet från petrokemiska anläggningar och ATEX-miljö är det meriterande. Viktigast av allt är att du kan påvisa process- och produktkunskap där du är kapabel att extrahera extern information och anpassa den till egen anläggningsmiljö genom lärdom och har god kunskap inom industriella normer och standarder.

Som person är du driven och uppskattar att få leda och samordna. Du gillar att gräva djupt i komplexa problem, med målet att komma i mål med dessa. Oavsett om det är på egen hand eller i samarbete med andra. Teamwork är viktigt för dig. Du är kommunikativ som person med förmåga att hantera personer med olika bakgrund.

 

Är du intresserad av detta jobb? Vi ser framemot din ansökan senast den 3e december, 2019. Vi ber dig inkludera CV och personligt brev i din ansökan. Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. För detaljerad information om rollen, vänligen kontakta Frida Fransson, Technical Production Manager på +46 303 865 66. För frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Sofia Bäckhed, Talent Acquisition Specialist på 0303-863 78.

Apply now

Contacts

+46 303 8 6378
Sofia Bäckhed