Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Electrical & Instrumentation Teamleader

 • Location: Belgium, Kallo
 • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
 • Application Deadline: 29/02/2020
 • Hours: Voltijds

Apply now

Borealis Kallo heeft binnen de bestaande productie-afdeling een vacature voor een Electrical & Instrumentation Teamleader. We bieden jou de kans om deel uit te maken van ons getalenteerd team.

Daarom wil jij aan de slag bij Borealis

We bieden jou de kans om deel uit te maken van een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf. Je komt terecht in een omgeving met een open cultuur, ruimte voor initiatief en appreciatie voor een nieuwsgierige ingesteldheid. Houd je ervan om uitgedaagd te worden en je technische kennis te delen? Wil je daarnaast ook een 1ste ervaring opdoen als leidinggevende? Houd je van het coachen van medewerkers? Een mooie opportuniteit die je de gelegenheid geeft om je ervaring en kennis nog meer uit te diepen.

Als E&I Team Leader…

Wordt je mee ingeschakeld in het E&I team om:

 • Preventieve en correctieve onderhoudstaken uit te voeren, volgens de geldende specificaties, procedures en gestelde richtlijnen, op instrumenten, analyzers, elektrische en elektronische installaties. Hierbij beschik je steeds over de nodige werkvergunningen en persoonlijke veiligheidsuitrusting vóór aanvang van het werk. (eerst denken dan doen)
 • Elektrische installaties veilig te stellen. Tijdens deze werken wordt de hoogste nauwkeurigheid aan de dag gelegd.
 • Calibratierapporten op te stellen na het uitvoeren van de werken. Ook wordt er getracht om de uitvoering van de onderhoudswerken continue te verbeteren d.m.v. feedback terug te koppelen en te borgen in de beschikbare systemen. (SAP/Synergi)
 • Het ‘peterschap’ op te nemen over nieuwe werknemers; je stelt je collegiaal op om met jouw kennis andere techniekers te helpen.

Bijkomend probeer je je technische expertise steeds te verruimen en ben je onder andere het aanspreekpunt voor:

 • Foutmeldingen voortvloeiend uit de specifieke PLC-systemen. Je analyseert en neemt corrigerende maatregelen indien nodig.
 • Instrumentele kennis van de online conditiebewaking van machines.
 • Advies aan werkvoorbereiding aangaande complexere onderhoudsactiviteiten.
 • Continue optimalisatie van de reserve-onderdelen en de betreffende materiaallijsten in SAP.

Daarom kiezen wij voor jou

Om deze rol tot een goed einde te brengen heb je bij voorkeur relevante technische ervaring opgedaan in een gelijkaardige rol in de chemische industrie en behaalde je minimaal een technisch bachelorsdiploma. De meeste falingsmechanismen binnen het vakgebied bieden geen geheimen meer voor jou. Je beschikt over de nodige soft skills om de 1ste stappen te zetten in een leidinggevende functie. Je deelt je technische kennis graag met collega’s en je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels. Je durft op een constructieve manier collega’s aan te spreken, indien er bepaalde zaken scherper gesteld kunnen worden. Je bent enthousiast, leergierig en neemt graag initiatief. Je werk pak je gestructureerd aan, je denkt niet in termen van problemen maar gaat steeds op zoek naar oplossingen. Bovenal behoud je steeds de focus op veiligheid! Je bent positief en verantwoordelijk ingesteld. Je neemt actief mee deel aan het wachtsysteem.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com

Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht de vacature vroeger af te sluiten wanneer er voldoende geschikte kandidaten zijn. Voor meer informatie over deze functie of sollicitatie kan je terecht bij Charlotte Leyseele, Talent Acquisition Specialist (charlotte.leyseele@borealisgroup.com).

Keep discovering!

Apply now