Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Tekniska ingenjörer med sikte på karriär!

  • Location: Sweden, Stenungsund
  • Type: Permanent
  • Application Deadline: 09/01/2019
  • Hours: Full-time

Apply now

Söker Du en framtid inom industrin med möjlighet till en internationell karriär? Gör resan med oss på Borealis!

Borealis är en attraktiv arbetsgivare och vi har utsetts till Årets karriärföretag flera år i rad. För att kunna möta framtidens behov som ett av Sveriges mest stabila och långsiktiga företag, rekryterar vi nu nya ingenjörer med möjlighet att bli morgondagens experter eller ledare. Du kommer främst arbeta inom områdena drift, underhåll eller utveckling med säkerhet som ledord.

Vi söker dig som är nyutexaminerad ingenjör inom områdena kemiteknik, maskinteknik, automation, mekatronik eller elektroteknik eller är i början av din karriär med max två års arbetslivserfarenhet.

OM ROLLEN

I rollen kommer du lära känna Borealis och våra värdegrunder. Du kommer ingå i ett team, där alla stöttar, lär av varandra och jobbar mot att uppnå gemensamt uppsatta mål för att maximera våra anläggningars totala effektivitet i vår världsledande verksamhet. Viktiga faktorer i det dagliga arbetet är säkerhet, tillförlitlighet, kvalitet och ekonomisk lönsamhet. Du kommer växa in i rollen som ingenjör hos Borealis och ha goda möjligheter till vidareutveckling inom företaget; antingen i Sverige eller internationellt som expert eller ledare. Rollen passar dig som drivs av utmanade arbetsuppgifter och som vill ha en roll med fokus på framtida teknik, utveckling och ledarskap i våra operativa processer. Du tycker om att samarbeta med andra och bidrar aktivt med din kunskap och med ett stort engagemang.

VI SÖKER DIG SOM...

  • Är nyexaminerad ingenjör inom områdena kemiteknik, maskinteknik, automation, mekatronik och elektroteknik alternativt är i början av din karriär.
  • Har visat på stor målmedvetenhet i studierna och tagit dig igenom din utbildning med stor framgång.
  • Vill utvecklas till expert eller ledare och ta dig an utmanande arbetsuppgifter.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Meriterade är om du har studerat utomlands, för att ytterligare bredda din profil och dina kunskaper.

Vi lägger stor vikt vid personlighet vid denna rekrytering. Vi söker dig med ett utmärkande driv, du är trygg i dig själv och har lätt för att skapa nya relationer. Du har en utpräglad förmåga att snabbt kunna dra slutsatser av information och diskussioner, samt hitta lösningar på problem. Borealis erbjuder stora möjligheter till vidareutveckling och en spännande framtid.

ANSÖKAN

Denna rekryteringsprocess består av flera steg.  Dock är en förutsättning för de som går vidare i processen att absolut kunna närvara vid en Assessment Day i Stenungsund den 13:e mars 2019. Kort därefter kommer beslut tas om vem/vilka vi vill välkomna till Borealis att börja i rollen som teknisk ingenjör. Vi vill se din ansökan komplett med CV, personligt brev, betygskopior samt utbildningscertifikat eller examensbevis.

Du är välkommen att ansöka via Borealis hemsida Borealisgroup.com. Ansök redan idag eftersom vi går igenom urvalet löpande, men sista ansökningsdag är 2019-01-09.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Apply now

Contacts

+46 303 8 6378
Lilian Ilanner, Talent Acquisition Specialist, HR