Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Shift Teamleader Compounding

  • Location: Belgium, Antwerp
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 08/01/2020
  • Hours: Voltijds

Apply now

Onze compounding plant in Antwerpen (Zwijndrecht) zoekt een collega die ons productieproces en shiftmedewerkers optimaal kan ondersteunen

Zin om je technische proceskennis te combineren met je coachende kwaliteiten?

Als Shift Teamleader binnen onze compounding afdeling heeft jouw bijdrage een belangrijke impact op de hoge kwaliteit van onze producten voor de draad- en kabelindustrie, die in volle opmars is. Je vormt een belangrijke schakel zowel in het waken over een goed en kwalitatief lopend productieproces, als in het bewaken en verbeteren van de prestaties van je team. Om je team hierin op de beste manier te begeleiden, bieden we je vanuit Borealis informele en formele opleidingen aan. Verder streven we als bedrijf naar het creëren van een werkomgeving die veiligheid vooropstelt.

Om ons productieproces optimaal te laten verlopen heb je volgende verantwoordelijkheden

  • Je staat in voor de operationele eenheid zowel wat veiligheid als wat productiekwaliteit betreft.
  • Je stimuleert het veiligheidsbewustzijn via voorbeeldgedrag zodat op een veilige en milieubewuste manier producten worden aangemaakt die aan de vooropgestelde productkwaliteitseisen voldoen.
  • Je organiseert de trainingsnoden binnen je team in overleg met de trainingsafdeling.
  • Je beheert, coördineert en geeft de uiteindelijke goedkeuring voor het uitvoeren van onderhoudswerken overeenkomstig de VGM voorschriften.
  • Je rapporteert operationele gebeurtenissen via logboek.

Ben jij onze krak in het leiden van een productieteam?

Dan zijn we op zoek naar jou. Los van je sociale en communicatieve vaardigheden om een team aan te sturen, beschik je over de nodige ervaring en kennis, bij voorkeur in de chemische sector. Een bachelordiploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring biedt je een uitstekend startpunt om de rol tot een succes te brengen. Ervaring in het leiden van een team is een troef. Veilig en kwalitatief werken geef je zonder uitzondering voorrang. Daarnaast omschrijven anderen je als enthousiast, leergierig en initiatiefrijk. Problemen oplossen vormt voor jou geen probleem. Je stelt je flexibel op en bent bereid om te werken in een volcontinu 4-ploegensysteem.

Ben je klaar voor de uitdaging samen met ons?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, solliciteer dan online (via website) met je CV en motivatiebrief voor 08/01/2020. We behouden ons het recht voor om deze vacature af te sluiten van zodra we voldoende geschikte CV’s hebben ontvangen.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Els De Maeyer, Productiemanager AntCo (03/250 89 20). Je HR contactpersoon is Karolien Vercauteren, Talent Acquisition Specialist (0472 46 62 03).

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen met hoofdzetel in het Oostenrijkse Wenen. Het stelt momenteel meer dan 6800 medewerkers tewerk en heeft activiteiten in ruim 120 landen. In 2018 boekte Borealis een omzet van 8,3 miljard euro en een nettowinst van 906 miljoen euro. Via zijn holdingmaatschappij bezit Mubadala 64% van het bedrijf, terwijl de overige 36% in handen is van het Oostenrijkse OMV, een geïntegreerde, internationale olie- en gasmaatschappij. In samenwerking met Borouge, een joint venture met Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC), en met Baystar™, een joint venture met Total en NOVA Chemicals in Texas, VS, levert Borealis diensten en producten aan klanten over de hele wereld. Als je wil blijven ontdekken over Borealis, kan je terecht op onze website www.borealisgroup.com en LinkedIn pagina https://www.linkedin.com/company/borealis/ )

Apply now

Contacts

+32 472 46 62 03
Karolien Vercauteren