Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Static Inspection and Integrity engineer M/V

  • Location: Belgium, Kallo
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 29/05/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

Borealis Kallo heeft binnen de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 een vacature voor twee

Static Inspection and Integrity Engineers (m/v)

We bieden jou de kans om deel uit te maken van dit mega project in de Waaslandhaven – locatie: Kallo.

 

 

Redenen om deel uit te maken van ons getalenteerd team

Na je opleiding in de bestaande plant, zal in eerste fase de nieuwe productie-afdeling Dehy2 jouw werkterrein worden, waarna jouw technische expertise zal aangewend worden voor de volledige Kallo productie-afdeling.

Wil jij ook meebouwen aan één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen? Houd je ervan om uitgedaagd te worden en je technische kennis te delen? Jij krijgt de kans om de te volgen inspectiestrategie mee te bepalen en werkt mee aan de commissioning van de nieuwe installatie. Een mooie opportuniteit die je de gelegenheid geeft om je ervaring en kennis nog meer uit te diepen. Jouw verantwoordelijkheden

  • Als Inspection Engineer zorg je ervoor dat al het static equipment van de procesinstallatie ontworpen en beheerd wordt volgens de wetgeving en de Borealis specificaties. Je bent het aanspreekpunt voor de Engineering partner en geeft technisch advies aan de Procurement afdeling. Je verzekert de integriteit van de installatie en zorgt ervoor dat de levensduur van de installatie verder gewaarborgd en geoptimaliseerd wordt.
  • In de projectfase binnen de nieuwe productie-afdeling Dehy2, ondersteun je de mechanical engineer van de projectafdeling Dehy2 met het opstellen en controleren van ITP-plannen van het nieuwe equipment en geef je ondersteuning bij het uitvoeren van tussentijdse inspecties bij de fabrikant. Samen met de Maintenance engineer werk je mee aan het implementeren van de inspectiestrategie voor het static equipment door het opstellen van inspectieplannen en inspectievoorschriften.
  • Je geeft specialistische technische ondersteuning aan de onderhoudsafdeling en engineering ondersteuning bij projecten. Je volgt de wettelijke en intern vastgelegde inspecties op en communiceert proactief.
  • Je geeft specialistische ondersteuning bij integriteitsvraagstukken en incidentonderzoeken.
  • Je ondersteunt en superviseert de externe Engineering partners betreffende de mechanische discipline, keurt specificaties en ontwerptekeningen goed en volgt het fabricageproces op.

 Daarom kiezen wij voor jou

Je behaalde een masterdiploma (elektro)mechanica en hebt reeds enkele jaren relevante werkervaring opgedaan als inspection engineer in de chemische industrie. Je bent gebeten door techniek en hebt een goede kennis van lastechnieken en materialen. Je omgeving zou je omschrijven als communicatief, sociaal en verantwoordelijk. Net zoals Borealis streef je naar continue verbetering. Je analytische geest, focus op kwaliteit en gestructureerde aanpak helpen je om dit te realiseren. In heel dit proces is veiligheid voor jou de prioriteit. Verder verwachten we een flexibele attitude om eventueel uitzonderlijk in het ploegensysteem te werken en mee te draaien in het wachtsysteem. Tot slot beheers je vlot de Nederlandse en Engelste taal.

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen , basischemicaliën en meststoffen. De fabriek in Kallo produceert propyleen en PP. Door middel van een dehydrogenatieproces wordt propaan omgezet in propyleen, dat in de polypropyleenfabriek gebruikt wordt om PP te maken. De nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy 2 wordt een van de grootste, modernste installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen. Indien je meer over Borealis wil weten, lees verder op www.borealisgroup.com

Klaar om samen met ons grenzen te verleggen?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. 

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Debby Criel, Manager Inspection & Integrity PA&T Antwerpen-Kallo (Debby.Criel@borealisgroup.com). Je HR contactpersoon is Kristel Devriendt, Talent Acquisition Specialist (kristel.devriendt@borealisgroup.com).

Keep discovering!

 

 

Apply now