Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Tarkastusinsinööri

 • Location: Finland, Porvoo
 • Type: Määräaikainen
 • Application Deadline: 02/09/2018
 • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Tarkastusinsinööri

 

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen tarkastusinsinööriä (Inspection Engineer), jonka vastuulla on Porvoon polyolefiiniyksiköiden painelaitteiden ja putkiston tarkastustoiminta, systemaattisella ja analyyttisella otteella toteutettuna. Tehtäviin kuuluu tarkastuksien suunnittelun, toteutuksen ja dokumentoinnin ohella kunnossapidon ja projektien tukeminen mm. tarkastuksen, PED:in, materiaalitekniikan, hitsauksen ja putkisto-/laitevalmistuksen laadunvalvonnan aihealueilla sekä vaihtelevissa ongelmanratkaisutilanteissa. Tarkastusinsinööri on tärkeässä roolissa painelaitteiden ja putkiston elinkaarenhallinnassa. Myös laitosten prosessiturvallisuuteen liittyvä jatkuva parantaminen on olennainen osa toimenkuvaa.

Tehtäviin kuuluu mm.

 • Painelaitteiden ja putkiston tarkastuksien suunnittelu ja toteutus kansallisen lainsäädännön sekä Borealiksen vaatimusten mukaisesti
 • Huoltoseisokkien suunnittelu ja toteutus tarkastustoiminnan osalta
 • Tarkastussuunnitelmien ja -käytäntöjen kehittäminen, dokumenttien arkistointi ja ylläpito
 • Tarvittavien asiantuntijaresurssien tilaus ja ohjaus
 • Vauriomekanismien tunnistaminen ja vaurioselvityksiin osallistuminen
 • Kunnossapidon ja projektien tukeminen esim. laadunvalvonnan, hitsaustekniikan ja materiaalitekniikan osalta
 • PED-asiantuntijana toimiminen omalla vastuualueella

 

Edellytämme tulevalta tarkastusinsinööriltämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. materiaalitekniikan tai konetekniikan alalta, tai vastaavia tietoja ja taitoja. Hakijalla tulee olla valmiutta perehtyä kemian teollisuuden kunnossapitoon ja tuotantoprosesseihin ja projektiosaamista olisi hyvä olla jo kertynyt jonkin verran. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

 

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, ennen kaikkea prosessiteollisuuden työtehtävien parista. Valmistusteknisestä osaamisesta painelaitteista ja putkistosta sekä PED- ja RBI-osaamisesta on etua tehtävää haettaessa. Toivomme myös, että hakijalla olisi jonkin verran kokemusta SAP-järjestelmän käytöstä.

 

Olemme hakemassa ammattitaitoiseen porukkaamme oma-aloitteista, joustavaa ja yhteistyökykyistä henkilöä. Itsenäisestä työnkuvasta huolimatta, tulet olemaan työssäsi päivittäin yhteydessä monien eri sidosryhmien kanssa ja toimit monipuolisten työtehtävien parissa henkilökohtaista ammattitaitoasi kehittäen. Tehtävässä on hyötyä analyyttisestä työotteesta sekä kyvystä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, ja siksi arvostamme vahvaa ymmärrystä laadukkaan työn merkityksestä turvallisessa työympäristössä.

Tämän vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin lisäksi tarjoamme kansainvälisen työympäristön, monipuolisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Työryhmässämme on avoin ja avulias työote, jossa jaamme tietoa ja kannustamme toisiamme tekemään parhaansa.

Borealiksella huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta monin eri tavoin. Meillä töissä kunnioitetaan ja arvostetaan toistemme ammattitaitoa, joka luo meille motivoivan ja viihtyisän työympäristön.

 

Kiinnostuitko paikasta ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Jos haluat keskustella lisää tehtävänkuvasta, lisätietoja mielellään antaa Mechanical Integrity Manager Johannes Ikonen +358 50 3794 259.

 

Työsuhde on määräaikainen (arviolta 2/2020 asti) ja toivomme hakijan aloittavan mielellään jo lokakuun aikana. Odotamme innolla hakemustasi tähän paikkaan, joten lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta 2.9.2018 mennessä.

Apply now

Contacts

+358 50 3794 259
Johannes Ikonen