Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Tekninen kouluttaja

 • Location: Finland, Porvoo
 • Type: Toistaiseksi voimassa
 • Application Deadline: 12/08/2018
 • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

 

Haemme Porvoon Olefiinituotantoon teknistä kouluttajaa vastaamaan henkilöstön osaamisen kehittämisestä ja ammatillisesta koulutuksesta.

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

Oletko etsimässä uusia haasteita ja nautit työskentelystä ihmisten ja kehittämisen parissa? Tuleva tekninen kouluttajamme määrittelee, suunnittelee ja toteuttaa tuotantoyksikön osaamiseen liittyviä hankkeita yhdessä tuotantopäällikön, tuotanto-organisaation ja Porvoon paikkakunnan teknisen koulutuksen asiantuntijoiden kanssa. Ammatillisten koulutusten kokonaisuuden hallinnan lisäksi vastaat myös uusien koulutusmenetelmien, ohjeistusten ja toimintamallien menestyksekkäästä kehittämisestä sekä jalkauttamisesta henkilöstölle.

Etsimme tehtävään joustavaa, myönteistä ja innostavaa persoonaa, jolle yhteistyön merkitys sekä sujuvuus ovat tärkeitä arvoja. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja sekä aktiivista oma-aloitteisuutta hoitaa omaa tehtäväkenttää vastuullisesti. Toivoisimme hakijalta taitoa johtaa omaa työtään järjestelmällisesti sekä avarakatseisuutta, millä voimme taata henkilöstömme ajantasaisen osaamisen nyt ja tulevaisuudessa. Jos koet olevasi mukaansatempaava ja idearikas henkilö ja pidät ihmisten kehittämisestä, niin tulet varmasti viihtymään tapahtumarikkaassa ja menevässä ympäristössämme. 

 

Tehtäviin kuuluu

 • Teknisen ja operatiivisen osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen
 • Tuotantoyksikön ammatillisen koulutuksen sisällön ja kehittämistarpeiden ennakointi ja seuranta
 • Koulutusaineiston tuottaminen (mm. e-learning)
 • Vastuualueen kehitys-/työryhmiin osallistuminen/johtaminen
 • Aktiivinen viestintä ja kommunikointi     

Odotamme hakijalta

 • Ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa
 • Arvostamme aikaisempaa kokemusta kemianteollisuudesta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan työtehtävän kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä Borealiksella on mahdollisuus kehittyä ja saada kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Heräsikö mielenkiintosi ja haluaisit keskustella lisää tehtävänkuvasta? Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa tuotantopäällikkö Kari Lainas (puh.050 379 4272) ke 25.7 klo 13-16, ke 1.8 klo 13-15 ja ma 6.8 klo 14-16.

Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetäthän hakemuksesi meille CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 12.8.2018.

 

 

Apply now

Contacts

+358 50 3794 272
Kari Lainas