Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Tekninen kouluttaja

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 30/09/2018
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Haemme Porvoon tuotantopaikkakunnan muovituotantoon teknistä kouluttajaa vastaamaan henkilöstön osaamisen kehittämisestä ja ammatillisesta koulutuksesta.

 

Oletko etsimässä uusia haasteita ja nautit työskentelystä ihmisten ja kehittämisen parissa? Tuleva tekninen kouluttajamme määrittelee, suunnittelee ja toteuttaa tuotantoyksikön osaamiseen liittyviä hankkeita yhdessä tuotantopäällikön, tuotanto-organisaation ja Porvoon paikkakunnan teknisen koulutuksen asiantuntijoiden kanssa. Ammatillisten koulutusten kokonaisuuden hallinnan lisäksi vastaat myös uusien koulutusmenetelmien, ohjeistusten ja toimintamallien menestyksekkäästä kehittämisestä sekä jalkauttamisesta henkilöstölle.

 

Etsimme tehtävään joustavaa, myönteistä ja innostavaa persoonaa, jolle yhteistyön merkitys sekä sujuvuus ovat tärkeitä arvoja. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja sekä aktiivista oma-aloitteisuutta hoitaa omaa tehtäväkenttää vastuullisesti. Toivoisimme hakijalta taitoa johtaa omaa työtään järjestelmällisesti sekä avarakatseisuutta, millä voimme taata henkilöstömme ajantasaisen osaamisen nyt ja tulevaisuudessa. Jos koet olevasi mukaansatempaava ja idearikas henkilö ja pidät ihmisten kehittämisestä, niin tulet varmasti viihtymään tapahtumarikkaassa ja uudistuvassa ympäristössämme.

Tulevana teknisenä kouluttajana tehtäviäsi tulevat olemaan mm:

 

  • Teknisen ja operatiivisen osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen
  • Tuotantoyksikön ammatillisen koulutuksen sisällön ja kehittämistarpeiden ennakointi ja seuranta
  • Koulutusaineiston tuottaminen (mm. e-learning)
  • Vastuualueen kehitys-/työryhmiin osallistuminen sekä niiden johtaminen
  • Aktiivinen viestintä ja kommunikointi     

 

Odotamme tulevalta kouluttajaltamme tehtävään sopivaa AMK- tai korkeakoulututkintoa tai riittävää kokemustaustaa tehtävässä menestymiseen. Erityisesti arvostamme kemianteollisuuden tuntemusta sekä työkokemusta prosessiteollisuudesta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englanninkielentaitoa.Hakijalle katsomme eduksia aiemman kokemuksen kouluttajana toimimisesta ja taitoa motivoida erilaisia henkilöitä oppimaan ja ottamaan vastaan uusia asioita ja kehittymään alati muuttuvassa ympäristössä. Henkilönä olisi hienoa, jos uusiutumiskykysi näkyisi työn sekä menetelmien kehittämisessä ja pystyt omaksumaan uudet koulutusvälineet ja –käytännöt sujuvasti omaan työhösi.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan työtehtävän kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Tulet toimimaan monipuolisten työtehtävien parissa henkilökohtaista ammattitaitoasti kehittäen sekä ylläpitäen. Työryhmässämme on avoin ja toisia kunnioittava ilmapiiri, jossa jaamme tietoa ja kannustamme toisiamme tekemään parhaansa. Meillä Borealiksella on mahdollisuus kehittyä ja saada kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

 

Heräsikö mielenkiintosi ja haluaisit keskustella lisää tehtävänkuvasta? Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa tuotantopäällikkö Jussi Runsala (puh.050-379 4309) to 13.9 klo 9-11, pe 21.9 klo 9-11 ja to 27.9 klo 9-11 välisinä aikoina.

 

Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetäthän hakemu30ksesi meille CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 30.9.2018.

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Apply now

Contacts

+358 9 3949 3781
Jussi Runsala