Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Training specialist m/v

  • Location: Belgium, Kallo
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 29/04/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

 

Borealis Kallo heeft binnen de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy2 een vacature voor een

Training Specialist (m/v)

 

We bieden jou de kans om deel uit te maken van dit mega project in de Waaslandhaven – locatie: Kallo

Als ervaren en getalenteerd training specialist wil je bij Borealis aan de slag omdat …

Je hier mee deel kan uitmaken van één van de grootste, modernste en meest energie-efficiënte productie-installaties ter wereld voor de productie van basisgrondstoffen voor kunststoffen! 

Je wordt opgeleid om je rol in de nieuwe organisatie op te nemen en krijgt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle trainingen van de nieuwe Dehy2 collega’s tijdig aangekocht, georganiseerd en gevolgd worden. Deze boeiende functie van training specialist loopt van 2019 tot de opstart van de unit in 2022, nadien heb je de kans om door te groeien binnen de context van een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf. Een mooie opportuniteit dus!

 

Je bent verantwoordelijk voor volgende taken:

  • Je zorgt voor de ontwikkeling van de competenties van alle medewerkers (Productie, Onderhoud, Technical Development en Labo) die zullen tewerk gesteld worden in de nieuw te bouwen productie-afdeling Dehy2, tot aan de performance test run van de unit.
  • Je zorgt zelf voor de organisatie en coördinatie van alle algemene Borealis trainingen, job specifieke trainingen (zowel theoretisch als hands-on), evenals licensor trainingen (proces, controle systeem en training simulator trainingen) en overziet de trainingen die georganiseerd worden door de contractor Project training coördinator. Je beheert (samen met deze) het volledige trainingsplan, zorgt voor een correcte sekwentie van trainingen in functie van d eprojectfases, om zo conflicten tussen verschillende trainingen en bij veiligheidsaudits te vermijden.
  • Je zorgt voor de tijdige en kwalitatieve uitvoering van alle noodzakelijke trainingen, rapporteert de status, stuurt bij op basis van feedback en escaleert problemen indien nodig.
  • Je organiseert het proces rond de nodige registratie en administratie van de trainingen, hierin wordt je ondersteund door de Operations Assistant.
  • Je creëert synergiën met de Technical Training Organisatie m.b.t. tot algemene Borealis trainingen en job specifieke trainingen.

 

Jij bent de kandidaat die we zoeken want …

Je behaalde een bachelordiploma in een technische richting en kan ook enkele jaren relevante werkervaring voorleggen in een technische- /productie omgeving. Je hebt affiniteit met training en ontwikkeling. 

Om van deze rol een succes te maken is een projectmatige aanpak, een gestructureerde manier van werken en bestand zijn tegen deadlines een must! Je staat stevig in je schoenen en door je sterke onderhandelingstechnieken slaag je erin om de geschikte opleidingproviders te selecteren. Je beheerst de Nederlandse taal en hebt een goede kennis van het Engels. Op administratief vlak kan je secuur werken en bouw je een succesvolle planningstool uit. Eventuele problemen maak je bespreekbaar om zo tot constructieve oplossingen te komen, je escaleert indien nodig de moeilijkheden opdat elke medewerker tijdig zijn opleidingstraject kan doorlopen en de opstart van de nieuwe plant niet in het gedrang komt.

Ben je geïnteresseerd in deze opportuniteit?

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, kijken we ernaar uit jou te ontmoeten. Solliciteer online met je CV en motivatiebrief. We behouden ons het recht voor om deze vacature af te sluiten van zodra we voldoende geschikte CV’s hebben ontvangen.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Sarah Van der Jeught, Continuous improvement Manager & Technical Training Specialist (Sarah.vanderjeught@borealisgroup.com). Voor vragen m.b.t. je sollicitatie of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Talent Acquisition, Kristel Devriendt (kristel.devriendt@borealisgroup.com).

Keep discovering!

 

 

Apply now