Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Työnjohtaja

 • Location: Finland, Porvoo
 • Type: Toistaiseksi voimassa
 • Application Deadline: 12/08/2018
 • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Etsimme sitoutunutta työnjohtajaa Petrokemiantehtaidemme mekaaniseen kunnossapitoon Porvooseen.

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

Tulevana työnjohtajanamme vastaat oman alueesi kunnossapitotöiden valmistelusta ja kokonaisvaltaisesta toteutuksesta yhteistyössä muun organisaation sekä yhteystyökumppaneiden kanssa. Pidät huolen kunnossapitomenetelmien ja oman työryhmän ammattitaidon ylläpidosta ja kehittämisestä. Saat olla mukana laaja-alaisesti vika- ja vaurioanalyysien parissa sekä osallistua kunnossapitomenetelmien ja laitteiden kehittämistyöhön. Myös muut erilaiset koulutus- ja kehitystehtävät rikastuttavat tehtävänkuvaasi ja saat mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi alan ammattilaiseksi.

Etsimme tähän vakituiseen tehtävään henkilöä, joka tuntee aitoa kiinnostusta niin koneisiin, tekniikkaan kuin myös tavoitteellista ihmisjohtamista kohtaan. Tehtävä on kaikessa laaja-alaisuudessaan mielekkään haastava ja moniulotteinen. Tämän vuoksi hakijalla on oltava riittävästi paineensietokykyä, joustavuutta ja rohkeutta tarttua asioihin varmalla otteella. Tehtävässä pärjäämiseen tarvitaan myös kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä ja priorisoida tehtäviä muuttuvissa ja vaativissakin olosuhteissa. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten sinulla on vahva ymmärrys laadukkaan työn merkityksestä turvallisessa työympäristössä.

Tuleva työnjohtajamme toimii esimiehenä vajaan kymmenen hengen innokkaalle, ammattitaitoiselle ja motivoituneelle työryhmälle. Siksi toivomme, että hakijalla olisi entuudestaan kokemusta ihmisten menestyksekkäästä johtamisesta. Loistavia yhteistyökykytaitoja tarvitaan niin oman ryhmän kuin muiden sidosryhmien kanssa päivittäisen toiminnan sujumisen varmistamisessa.

Hakijoilta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa kunnossapidon alan koulutusta (insinööri AMK/teknikko)
 • Perehtyneisyyttä kone- ja laitetekniikkaan sekä kunnossapitoon
 • Aitoa kiinnostusta esimiestyöhön
 • Vahvaa organisointikykyä, aktiivista työotetta ja pitkäjänteisyyttä
 • Erilaisten tietojärjestelmien sujuva hallitseminen (mm. MS-Office, SAP)
 • Englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

 Lisäksi arvostamme

 • Järjestelmäkokonaisuuksien hahmottamiskykyä
 • Analysointi- ja raportointikykyä
 • Kunnossapitojärjestelmien tuntemusta ja käyttökokemusta

Tämän vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin lisäksi tarjoamme kansainvälisen työympäristön, monipuolisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Borealiksella huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta monin eri tavoin. Meillä töissä kunnioitetaan ja arvostetaan toistemme ammattitaitoa, joka luo meille motivoivan ja viihtyisän työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Kunnossapitopäällikkö Mats Roos p. 050 3794 258 aikavälillä 6-10.8.2018.

Kiinnostuitko paikasta ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Odotamme innolla hakemustasi tähän paikkaan, joten lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta 12.8.2018 mennessä.

Apply now

Contacts

+358 9 3949 3449
Mats Roos