Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Työnsuunnittelija

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 16/12/2018
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

Haemme motivoitunutta työnsuunnittelijaa Petrokemian tehtaillemme Porvooseen vastaamaan oman alueensa instrumentti- ja automaatiolaitteistojen sekä –järjestelmien ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Oletko etsimässä uusia haasteita ja nautit kehittämisestä, pitkäjännitteisestä ja suunnitelmallisesta työstä? Tässä roolissa pääset kehittämään olemassa olevia kunnossapitomenetelmiämme sekä laitteistoa osallistuen aktiivisesti vika- ja vaurioanalyysien tekemiseen. Tulet osallistumaan kunnossapitoalueesi instrumentointiin liittyviin investointihankkeisiin, sekä erilaisin kehitys- ja koulutustehtäviin.

Muita työnsuunnittelijan tehtäviä ovat mm. 

  • Työturvallisuuden sekä laitosturvallisuuden valvonta ja kehittäminen
  • Kunnossapitotöiden turvallinen, suunnitelmallinen sekä kustannustehokas toteutus
  • Työnsuunnittelutehtävät hyödyntäen kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmää, riskien arviointimenetelmiä, aikataulutustyökaluja sekä työlupajärjestelmiä
  • Henkilöresurssien järjestely ja suunnittelu sekä työsuunnittelu ja aikataulutus yhdessä muiden työryhmän jäsenten kanssa
  • Varmistaa ehkäisevän, ennakoivan ja proaktiivisen kunnossapidon toteuttaminen ja kehittäminen työnsuunnittelussa 

Odotamme tulevalta työnsuunnittelijaltamme tehtävään sopivaa AMK- tai korkeakoulututkintoa sekä käytännön kokemusta työnsuunnittelusta. Erityisesti arvostamme kemianteollisuuden tuntemusta sekä työkokemusta erilaisista kunnossapitotehtävistä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englanninkielentaitoa. IT-järjestelmien erinomaisesta hallinnasta ja kirjallisesta sekä suullisesta esitystaidoista on hyötyä tehtävää hakiessa.

Tulet olemaa työssäsi monien eri sidosryhmien kanssa yhteistyössä, joten pystyt yhdistämään eri lähteiden tietoja sujuvasti ja toimimaan erinomaisella palveluasenteella yhteistyötä vaalien. Olet työssäsi oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen ja pidät asioiden pitkäjänteisestä kehittämisestä. Tulet myös paljon opastamaan, kouluttamaan, konsultoimaan ja raportoimaan omalla vastuualueellasi tapahtuvia asioita ja muutoksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan työtehtävän kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Tulet toimimaan monipuolisten työtehtävien parissa sekä työnsuunnittelijoiden verkostoissa henkilökohtaista ammattitaitoasti jakaen ja kehittäen. Työryhmässämme on avoin ja toisia kunnioittava ilmapiiri, jossa jaamme tietoa ja kannustamme toisiamme tekemään parhaansa.

Meillä Borealiksella on mahdollisuus kehittyä ja saada kohdennettuja koulutusohjelmia uran eri vaiheisiin. Huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

 

Heräsikö mielenkiintosi ja haluaisit keskustella lisää tehtävänkuvasta? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään: Aki Rossi p. 050 3794007

Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetäthän hakemuksesi meille CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 16.12.2018.

 

Borealis on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. Borealiksen pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa, ja sillä on toimintaa yli 120 maassa. Henkilöstöä on nykyään noin 6.600 eri puolilla maailmaa, ja vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 7,6 miljardia euroa.Borealis Polymers Oy:n toiminnot sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, jossa työskentelee noin 900 henkilöä. Toiminnot muodostuvat viidestä tuotantolaitoksesta, innovaatiokeskuksesta ja asiakaspalvelukeskuksesta. Lisää Borealiksesta löydät kotisivuilta osoitteesta www.borealisgroup.com

 

 

 

Apply now

Contacts

+358 50 379 4007
Aki Rossi