Download list
Locations / Sites
Contacts
Login

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Verantwoordelijke onderhoud

  • Location: Belgium, Kallo
  • Type: Vast contract, onbepaalde tijd
  • Application Deadline: 19/12/2019
  • Hours: Voltijds

Apply now

Onze PP3 plant in Kallo zoekt een collega om onze onderhoudsprocessen aan te sturen en te optimaliseren

Ben je gebeten door onderhoud en op zoek naar meer verantwoordelijkheid?

Als Verantwoordelijkhe Onderhoud krijg je de kans om je verder te ontwikkelen in het beheren van een plant en je opgebouwde kennis om te zetten in de dagelijkse praktijk. Je werkt nauw samen met de Plant Availability/Maintenance Manager van de Dehy1 plant om verbeteringen aan te brengen op vlak van veiligheid, organisatie en werkprocessen. Samen met de Turnaround, Inspectie en Reliability teams zet je de Borealis onderhoudsstrategie optimaal om in de praktijk. Je draagt bij tot het aligneren van de overkoepelende onderhoudsstructuur voor de vestigingen in Zwijndrecht en Kallo. Een mooie uitdaging dus!

Op termijn willen we ook meebouwen aan jouw ontwikkeling met mogelijkheden binnen de eigen of andere Operations afdelingen binnen of buiten België. Als je zin hebt in de uitdaging, wacht er jou een mooie loopbaan in een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf met een hoge focus op het creëren van duurzame oplossingen.

 Je zal een cruciale rol spelen in de optimale werking van onze PP3 plant. Jouw bijdrage bestaat uit volgende taken:

  • Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van een polypropyleen productielijn en voor het optimaliseren van de onderhoudsprocessen en -strategie zodat betrouwbaarheid verhoogd wordt en kosten verlaagd kunnen worden.
  • Naast het dagdagelijks onderhoud ben je samen met de Productiemanager en de Technical Development Area Leader (Plant OPEX Team PP3)  verantwoordelijk voor de goede prestaties van de plant op vlak van veiligheid, milieu, energie, kwaliteit en betrouwbaarheid. We rekenen op je expertise om bewust om te gaan met kosten en daar ook verbeteringsvoorstellen omtrent te doen!
  • Je implementeert de nodige Borealis ‘best practices’ en begeleidt veranderingsprogramma’s waar nodig.
  • Je zorgt ervoor dat de juiste competenties binnen het onderhoudsteam aanwezig zijn of verder ontwikkeld worden en je zorgt voor de juiste technische instructies en procedures binnen het team.
  • Je werkt constructief samen met de andere lokale afdelingen, externe stakeholders en collega’s in de Plant Availability & Turnaround organisatie.

Word jij onze uitblinker in het onderhoudsbeheer van de PP3 plant?

Om deze rol tot een succes te brengen heb jij bij voorkeur een masterdiploma in een technische richting. Een achtergrond als onderhoudsingenieur in de (petro)chemische sector en interesse in de economische kant van het beheer van een plant, vormen een ideaal startpunt. Jouw passie voor onderhoud, gezonde dosis assertiviteit en resultaatgerichtheid zorgen ervoor dat je onze onderhoudsorganisatie verder vorm geeft en verbetert. Je bent in staat om intern te netwerken, zodat je alle relevante partijen betrekt in jouw activiteiten en beslissingen. Anderen zouden je typeren als een diplomatisch persoon, die de nodige prioriteiten kan bepalen. Veiligheid en integriteit zitten in je genen en je bent een voorbeeld op dit vlak. Daarnaast communiceer je vloeiend in Engels en Nederlands. Tot slot kan je vlot overweg met MS Office en SAP.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Indien je jezelf herkent in bovenstaande en enthousiast bent om deel uit te maken van ons team, solliciteer dan online met je CV en motivatiebrief voor 19/12/2019. We behouden ons het recht voor om deze vacature af te sluiten van zodra we voldoende geschikte CV’s hebben ontvangen.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Wim De Smet, Plant Availibility & Turnaround Manager Antwerpen/Kallo (wim.desmet@borealisgroup.com). Je HR contactpersoon voor deze functie is Karolien Vercauteren,  Talent Acquisition Specialist, (0032 472 46 62 03). 

Ontdek Borealis

Borealis is een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen met hoofdzetel in het Oostenrijkse Wenen. Het stelt momenteel meer dan 6800 medewerkers tewerk en heeft activiteiten in ruim 120 landen. In 2018 boekte Borealis een omzet van 8,3 miljard euro en een nettowinst van 906 miljoen euro. Via zijn holdingmaatschappij bezit Mubadala 64% van het bedrijf, terwijl de overige 36% in handen is van het Oostenrijkse OMV, een geïntegreerde, internationale olie- en gasmaatschappij. In samenwerking met Borouge, een joint venture met Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC), en met Baystar™, een joint venture met Total en NOVA Chemicals in Texas, VS, levert Borealis diensten en producten aan klanten over de hele wereld. Als je wil blijven ontdekken over Borealis, kan je terecht op onze website www.borealisgroup.com en LinkedIn pagina https://www.linkedin.com/company/borealis/ )

 

Apply now

Contacts

+32 472 46 62 03
Karolien Vercauteren