Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Vuoro-operaattoreita olefiinituotantoon

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 30/04/2019
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Vuoro-operaattoreita

Haemme viittä vuoro-operaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen olefiinituotantoomme Porvoon Kilpilahteen.

Vuoro-operaattorin päätehtävänä on tuotantoprosessin vastuullinen valvonta ja ohjaaminen. Haastavassa ja monipuolisessa toimenkuvassa pääset kehittämään itseäsi laaja-alaiseksi alan ammattilaiseksi. Meillä Borealiksella ollaan edelläkävijöitä työ- ja prosessiturvallisuudessa, joten turvallisuusajattelu on keskiössä kaikessa tekemisessä.

Vuoro-operaattorina tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • Laitoksen operointi turvallisesti ja ohjeiden mukaisesti
  • Turvallisten toimintatapojen ylläpitäminen ja kehittäminen
  • Työkohteiden työkuntoon saattaminen
  • Näytteenotto
  • Laadunvarmistus

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa sekä mielellään muutaman vuoden työkokemusta prosessiteollisuudesta. Turvallisuus- ja ympäristötietous sekä automaatiojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.  Olethan aktiivinen ja oma-aloitteinen työyhteisön jäsen? Meillä työt tehdään yhteistuumin, joten arvostamme kykyä toimia ryhmässä joustavasti ja toisia arvostaen. Toivomme myös, että olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on jämäkkä tuotannon luonnetta kunnioittava työote. Tietotekniikan ja englannin kielen hallinta on hyödyksi, kuten myös työturvallisuus- ja tulityökortin voimassaolo.

Tarjoamme henkilöstöllemme haastavan työympäristön, monipuolisia mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä koulutusta ammatillisen kehittymisen eri vaiheisiin. Meillä Borealiksella on vahva yhdessä tekemisen meininki ja positiivinen henki, ja henkilöstömme hyvinvoinnista huolehditaan monin eri tavoin. Tarjoamme myös ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Kiinnostuitko paikasta ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Odotamme innolla hakemustasi. Lähetäthän sen meille CV:n kera sähköisen järjestelmämme kautta viimeistään 30.4.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa olefiinituotannon päällikkö Kari Lainas, puh. +358 50 379 4272, ke 24.4. klo 15-17.

Borealis on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. Borealiksen pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa, ja sillä on toimintaa yli 120 maassa. Henkilöstöä on nykyään noin 6.800 eri puolilla maailmaa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 8,3 miljardia euroa. Borealis Polymers Oy:n toiminnot sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, jossa työskentelee noin 900 henkilöä. Toiminnot muodostuvat viidestä tuotantolaitoksesta, innovaatiokeskuksesta ja asiakaspalvelukeskuksesta. Lisää Borealiksesta löydät kotisivuilta osoitteesta www.borealisgroup.com

 

Apply now

Contacts

+358 50 3794 272
Kari Lainas