Products
Downloads
Locations / Sites
Contacts
Download list

Job Search

Want to be part of the team? Borealis is committed to making new discoveries – and that includes finding pioneering members to join our team.

Vuorolaborantti

  • Location: Finland, Porvoo
  • Type: Toistaiseksi voimassa
  • Application Deadline: 31/10/2018
  • Hours: Kokopäiväinen

Apply now

 

Meillä Borealiksella jokaisen työntekijän panoksella on merkitystä ja pyrimme ylittämään henkilökohtaisia rajojamme saavuttaen yhdessä aina vain parempia tuloksia. Toimintamme tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle, askel kerrallaan.

 

Haemme Borealikselle vakituiseen työsuhteeseen vuorolaboranttia Petrokemian tehtaillemme Porvoon tuotantopaikkakunnalle.

 

Oletko utelias ongelmanratkaisija ja etsimässä monipuolista laborantin työtä moniulotteisessa tuotantoympäristössä? Nyt meillä on tarjolla tehtävä, joka tarjoaa juuri tällaisen työkokonaisuuden ammattitaitoisessa ja mukavassa 18 hengen tiimissä. Työ on keskeytymätöntä 3-vuorotyötä, jossa aamuvuorot ajoittuvat 7-19 väliseen aikaan ja yövuorot 19-07 väliseen aikaan. Työvuorokierto on neljä työvuoroa (kaksi aamua ja kaksi yötä), joiden jälkeen tulee kuusi vapaata.

 

Vuorolaborantin työtehtävät keskittyvät pääosin laadunvalvonta-analyysien tekemiseen ja tulosten analysointiin sekä raportointiin. Tulet tekemään myös laivauksiin liittyviä analyysejä ja niiden dokumentointia. Pidät aktiivisesti yhteyttä sisäisiin asiakkaisiimme, jotta yhteistyö olisi mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta. Meillä on käytössä vaihtelevaa ja monipuolista laitekantaa, joiden oppiminen kasvattaa huimasti ammatillista osaamistasi. Tulet myös ylläpitämään ja kehittämään edelleen turvallisia toimintatapojamme.

 

Odotamme hakijalta tehtävään sopivaa laborantin koulutustaustaa ja katsomme eduksi jo ennestään hankitun muutaman vuoden laboratoriokokemuksen. Kaikista tärkeintä on silti asenne ja motivaatio, millä meillä pärjää hienosti eteenpäin. Kaipaisimmekin hakijalta oma-aloitteista, luotettavaa ja aktiivista asennetta työntekoa kohtaan. Sinulle tarkka ja huolellinen työote on tuttua ja osaat ottaa vastuuta omasta työnteostasi. Toivomme, että yhteistyötaitosi kannattavat sinua sujuvasti eteenpäin ja arvostamme yhteisössämme joustavuutta puolin ja toisin. Olemme kansainvälinen yritys ja arvostamme suuresti, jos englanninkielen osaamisesi on hyvällä tasolla. Meillä Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, ja siksi arvostamme vahvaa ymmärrystä laadukkaan työn merkityksestä turvallisessa työympäristössä.

 

Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään työympäristön ja vakaan työsuhteen laboratoriossamme, jossa huumoria ei ole unohdettu. Ryhmässämme on tärkeää tehdä päivittäin laadukasta työtä kannustaen ja tukien toisiamme tekemään parhaamme. Huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja työssäjaksamisesta monin eri tavoin. Borealis tarjoaa työntekijöilleen ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

 

Kiinnostuitko paikasta ja koet olevasi juuri meille sopivalla asenteella varustettu ammattilainen? Jos haluat keskustella lisää tehtävänkuvasta, lisätietoja mielellään antaa ryhmäpäällikkö Riikka Laisi puh. 050 379 4228.

 

Odotamme innolla hakemustasi tähän paikkaan, joten lähetäthän sen meille CV:n kera järjestelmämme kautta viimeistään 31.10.2018 mennessä. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuajalla ja täytämme paikan heti, kun löydämme tehtävään meille sopivan henkilön!

 

 

Apply now

Contacts

+358 50 379 4228
Riikka Laisi