Locations / Sites
Ga terug

Onderhoudswerken Borealis Kallo vanaf eind januari

Tussen eind januari en half april gaan wij onze fabrieken in Kallo stilleggen om onderhouds- en aanpassingswerken te doen, die onmogelijk kunnen gebeuren terwijl we in productie zijn.

Wij onderhouden onze fabrieken voortdurend, maar elke 3 jaar nemen we ze allemaal voor een langere periode uit dienst om bepaalde onderhoudswerken en keuringen te kunnen doen, om onze faciliteiten voortdurend te verbeteren en om onze processen duurzamer te maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat de activiteiten veilig en betrouwbaar blijven naar de toekomst toe.

Eind januari nemen we onze fabrieken stapsgewijs uit dienst. Het volledig stilleggen van de fabriek vraagt enkele dagen tijd. Het stopzetten van de productie-eenheden gebeurt op een veilige manier. Dit kan gepaard gaan met intermitterend affakkelen en hinder onder de vorm van lawaai door ontsnappende stoom. Wij zullen alles in het werk stellen om deze eventuele hinder tot een minimum te herleiden en zo de overlast te beperken.

Het einde van onze onderhoudswerkzaamheden is gepland half april. De fabriek terug opstarten verloopt in fases en hierbij zal er opnieuw de nodige aandacht besteed worden aan het beperken van eventuele hinder.

Mocht u nog vragen hebben, dan kan u altijd contact opnemen op het algemene nummer van Borealis Kallo op 03/570 52 11. Dit is het centraal telefoonnummer van de bewakingsagenten die u graag bijkomende informatie zullen verstrekken.